Sunday; Pyjamas and iced coffee

Er det en ting jeg liker med søndager, er det at jeg kan tilbringe hele dagen innendørs, sminkefri i pysjamas. Jeg har laget favorittdrikken min, tatt på lesebrillene og studerer til neste ukes eksamen. Jeg har allerede blitt ferdig med det jeg trenger til de to eksamenene jeg skal ha på mandag og fredag, og kan derfor puste lettet ut og fokusere på neste. Heldigvis for meg er det en god del lettere å forstå kommunikasjon og medier, enn exphil. Exphil dro virkelig livsgnisten min ut, og det var så tørt og kjedelig å komme gjennom. All inspirasjon i meg ble drept, men nå som jeg studerer andre fag begynner jeg å få blogglysten og inspirasjonen tilbake, jippi!

I kveld skal jeg tenne på noen gode duftlys ta meg en pause og finne en god film å se på. Jeg skal også begynne planleggingen av Black friday-shoppingen, planlegge noen blogginnlegg og lage en liten juleshopping-guide. Av og til må også de som jobber dag og natt ta pauser, og gjøre noe kjekkere enn å sitte med nesen i en bok hele dagen. Med mindre det kjekkeste man vet er å lese pensumbøker, så tror jeg alle trenger et avbrekk i ny og ne.

Ha en fin søndag videre!

3 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

15.11.2015 kl.21:05

Så herlig :)

Tone

15.11.2015 kl.22:14

Den drikken så himla god ut. Koss lage du den?

Pia Vinningland

15.11.2015 kl.22:18

Tone: Det e ferdig pulver-pakke fra nestle, som bare blandes me vann :) smake nesten likt så oppskriften eg har; http://piiae.blogg.no/1311967238_frappuccino_oppskrift.html

Skriv en ny kommentar

hits