Gold and marble

I dag har jeg tenkt å vise, og muligens inspirere, dere med de forskjellige detaljene i leiligheten min som jeg har lagt et "personlig" preg over. Da jeg flyttet inn visste jeg at de fleste gjenstandene som ble tatt med inn i leiligheten skulle matche, for å skape en gjennomført følelse. De siste månedene har jeg vært helt forelsket i gullfargede og marmor. Det var en stor fryd da jeg oppdaget gullspray og marmor-papir med lim på. Det har gitt meg friheten til å personliggjøre og fullføre stilen jeg ønsket å ha gjennomgående i leiligheten. Jeg kan bare tenke meg hvor mye penger jeg har spart på å gjøre dette selv, enn å kjøpe lignende objekter i butikkene.

Tidligere har jeg sakt at jeg skal lage en video som viser frem leiligheten min, noe jeg er i gang med. Jeg har enda noen få små prosjekter igjen før jeg er helt fornøyd, og vil ikke vise hele leiligheten før det. Jeg skal blant annet få opp en bildevegg og lage et lite bord. Dersom du er interessert i å se bildene jeg allerede har publisert, har jeg skrevet et innlegg om det her. Jeg har gjort noen små endringer siden den gang, men innlegget viser litt.

Både blomstervasen og kaktuskrukkene her er i fra Ikea, og hadde et helt vanlig og kjedelig utrykk. Jeg er ikke så stor fan av vanlige glassvaser og hvite krukker, og bestemte meg for å gjøre noe med det. Derfor sprayet jeg dem i gull. Bokstavene sto heller ikke i stil med leiligheten, derfor er sidene nå sprayet i gull og marmor-tapeten er festet i fronten. Dere ser det bedre på bildene som kommer lenger ned i innlegget. Jeg blir like fornøyd hver gang jeg ser i vinduet mitt nå, fordi jeg vet at det er ingen andre som har akkurat det samme som jeg har.

På bildet under hadde jeg egentlig bare kjøpt to quotes, uten å vite hva jeg skulle bruke dem til. Etter noen dager fant jeg ut at det ville vært fint med en liten gullramme rundt. Det var ikke så lett å fine rammer i gull uten mange detaljer på. Derfor kjøpte jeg to billige på Ikea, og sprayet dem i gull. Slik fikk jeg akkurat de rammene jeg selv ønsket å ha.

Jeg har tidligere publisert et innlegg om hvordan jeg lagde de hvite vasene mine med blått i bunn. Blomstene som er i denne vasen er også spraymalet i gull slik som de andre gjenstandene i leiligheten min. Jeg elsker kombinasjonen av hvitt, blått og gull. Det er derfor det er disse fargene som går igjen over alt.  Den eneste grunnen til at jeg har rosa blomster i gullvasen, er fordi den fargen står i stil med den ene quoten. Har du noen spennende DIY å vise meg? Legg gjerne igjen en link!

3 kommentarer

Tonje Pettersen

27.10.2015 kl.18:23

ååh så fine! Må prøve ut ideen med bokstavene!

Constanza Marcela

27.10.2015 kl.18:59

åå så fint <3

Camilla Cecilia

28.10.2015 kl.16:50

Så masse fint og kreativt ! :-D

Skriv en ny kommentar

hits