A day in my shoes - hour by hour

Endelig er det min tur til å dra dere gjennom min dag, time for time. Etter timene gikk i dag, innså jeg hvor dårlig dag jeg faktisk hadde valgt å gjøre dette på, det skjer jo nesten ingenting! Men, jeg liker denne type innlegg, fordi det lar oss bli kjent med hverandre uten at noe overfladisk tar fokus.


 

07.00 - Sander vekker meg, og vrak som jeg er gjør jeg ikke annet enn å klage over at jeg ikke har noe å ha på meg i dag, så det er ikke noe poeng i å stå opp. Morgentrynet er kommet for å bli, dette er alt for tidelig å stå opp. Når jeg etter litt om og men kommer jeg meg ut av senga, smelter jeg sammen med sofae , som er hvor jeg skal sitte den neste timen og spise toast med isvann til.

08.00 - Jeg sminker meg og finner i siste liten et antrekk som er litt brukbart. Jeg tar noen raske bilder i speilet før jeg løper ned til bussstoppet. Ute har det blitt kaldere enn jeg trodde, og jeg angrer øyeblikkelig på at jeg ikke tok på meg skikkelig ytterjakke. Bussen min kommer, og nok en dag kommer jeg meg til skolen.

09.00 - Jeg har akkurat ankommet universitetet etter minst hundre gjesp på bussen. Nå skal jeg gå på forelesning med gjesteforeleser, noe jeg ser frem til hver eneste gang. 

10.00 - Kan jeg enda kalle det for friminutt når vi tar pause i forelesningen? I så fall fikk jeg friminutt nå. Det viste seg at vi skulle gå gjennom tunge lover og regler innen journalistikk i dag, og da er det godt å kunne ta et avbrekk og lese noen blogger når man får "friminutt".

11.00 - Jeg begynner å kjenne hvor tungt det faktisk er å sitte å følge med i forelesningen. Lover, regler og jus generelt er litt kjedelig i det lange løp, selv om det er veldig viktig. Hmm, gleder meg til det er pause igjen. Jeg har falt litt av nå, og begynt å skrive ned noen bloggideer, som egentlig underholder meg mer enn de burde. 

12.00 - Nå har vi hatt pause i en halvtime, yay! Men, snart skal vi sitte i klasserommet i 2 timer til med forelesning om lover og regler. Begynner å lure på om jeg har valgt helt feil dag å gjennomføre dagen min time for time innlegget, ettersom det er enda kjedeligere for dere å lese om hvor kjedelig jeg har det.14.00 -
Jeg droppet å skrive en oppdatering for en time siden, ettersom det rett og slett ble for kjedelig. Akkurat nå busser jeg hjem fordi jeg nettopp fikk melding av Sander om at han kjøper kinesisk til middag, min favoritt! "Stiches" av Shawn Mendes er i ørene mine mens jeg skroller over de fantastiske kåpene som selges denne høsten. Jeg er helt betatt - WOW, DER HOLDT BUSSEN MIN PÅ Å KRÆSJE - back to point; jeg elsker altså fargene, tekstilene og snittene på sesongens kåper. For å si det slik; jeg fikk penger fra lånekassen i dag, og er ikke redd for å bruke litt av dem på en lekker kåpe som kan følge meg de neste månedene.

15.00 - Jeg har funnet min nye favoritt kinaresturang her i Sandnes, og den smaker bedre enn hva jeg noen gang kunne forestilt meg. Mett og fornøyd setter jeg meg ned for å redigere litt bilder, blogge og slappe litt av før jeg skal videre.

16.00 - Sitter igjen på bussen - midt i rushen. Det føles ut som om det er en evighet til jeg kommer meg frem dit jeg skal, puuh trafikken i storbyen går virkelig treigere enn treigest altså.17.00 - Nå er jeg og sander barnevakt på onkelbarna hans. Litt leselekser, middagsspising og en hel del tv-titting står på menyen vår denne timen.

18.00 - Vi tar oss en tur bort til butikken for å kjøpe noe søtt å spise på i kveld. Energinivået mitt har nådd bunn, og det er lettere sakt et mirakel at jeg har holdt meg våken de siste timene. Blodsukkeret må opp, nå!

19.00 - Vi forbereder oss for en kveld foran tv-en, slik vi gjør hver eneste kveld. Jeg og Sander har sett utrolig mange forskjellige serier sammen, og det er faktisk en utrolig kjekk ting å gjøre sammen. Sannsynligheten for at du ikke finner meg foran en eller annen skjerm på kveldstid, er svært lav. Før jeg setter i gang med tv-serier i kveld, har jeg nå skrevet dette blogginnlegget. Jeg er ikke fornøyd i det hele tatt, men har lagt så mye arbeid i det at jeg ikke orker å droppe det nå. Takk for meg.Hva har du gjort i dag?

7 kommentarer

Sofie Caroline Nilsen

14.10.2015 kl.21:09

Virker som du har hatt en grei dag :)

REBECCA HOLDER

14.10.2015 kl.21:44

Så morsomt innlegg :D Du skriver jo veldig bra også da! Idag har jeg jobbet og slappet av hjemme. Blir helt kake av å stå opp 03:45 hver dag ... hahah

Jenny Raquelle

14.10.2015 kl.22:19

elsker solbrillene dine ! :D

Pia Vinningland

14.10.2015 kl.22:20

REBECCA HOLDER: ah, nå syntes jeg plutselig ikke synd på meg selv som må opp kl 07 haha, tusen takk for fine ord forresten!

Constanza Marcela

15.10.2015 kl.09:15

Virke som du hadde en greie dag i går.. det er jo bra. ønsker deg fin start på dagen i dag

Tonje Pettersen

15.10.2015 kl.12:38

Liker slike type innlegg :)

Maria Volpe

15.10.2015 kl.17:29

Åh digger innlegget! Super ide med time for time! :)

Skriv en ny kommentar

hits