En hjelpende hånd

Er det andre enn meg som bare ELSKER følelsen av å få mye gjort i løpet av en dag? Jeg har fått så mye unnagjort i dag, at jeg ikke kan huske sist jeg var så effektiv en gang. To-do listen min nå har bare blogging og en liten treningsøkt igjen, så er lista fullført. Nå blir det jo veldig kjedelig om jeg skal sitte å ramse opp alt jeg har gjort, men jeg kan bare si at jeg har laget nok videoer til at det blir 2 Youtube-videoer i uka, hele denne måneden! For dere som ikke har fulgt meg så lenge - jeg er ekspert på å drøye ting til den dagen det skal leveres/publiseres. Jeg kaller det bare latskap-genet.

Jeg ser på det med stolthet at jeg endelig har hatt en så pass produktiv dag. Det å være stolt av sitt eget arbeid, er nemlig veldig viktig for å lykkes. Det øyeblikket når du kjenner på stoltheten, er det øyeblikket du innser at all svetten, alle tårene og all latteren var verdt det hele. Noen ganger kan det faktisk virke helt umulig å komme i mål med alt, men selv det umulige kan bli unnagjort med litt stå-på vilje. Plutselig booster stoltheten opp selvtilliten, og man begynner å tro at det umulige er blitt mulig. Dører åpner seg, og man ser endelig flere lysveier enn mørke og ukjente korridorer.

Det er en god følelse å vite at man duger, at man gjør sitt arbeid godt nok. Men, det er dessverre ikke alle som alltid har det slik. Ikke alle klarer alltid å komme i mål med alt alene, og vi trenger alle en hjelpende hånd en gang i blandt. Det er helt vanlig å støte på noe som er vanskelig, hardt og helt uforståelig. Derfor er det viktig at vi har hverandre til å støtte opp om hverandre og hjelpe sidemannen ut av knuten. For eksempel i dag var jeg så opptatt med min liste, at jeg hadde helt glemt å spise. Da var det godt at Sander lagde middag for oss, slik at jeg heller kunne ta oppvasken for han senere når jeg var ferdig. Det var kanskje ikke det "hardeste" eksempelet, men det var et hinder i min dag som jeg trengte hjelp til.Hva var du stolt over sist?

2 kommentarer

REBECCA HOLDER

23.09.2015 kl.21:50

Det er SUPER deilig å vite at man har gjort det man kan, og fått gjort unna det som gjøres må! Ha en fin kveld :)

Pia Vinningland

23.09.2015 kl.21:57

REBECCA HOLDER: Ha en fin kveld du også! :)

Skriv en ny kommentar

hits