Produktanbefalinger; Hair and face

Psssst - dette er ikke et sponset innlegg :)

Et blogginnlegg i 12 tiden, wow, dette er absolutt ikke vanlig! Nå som jeg studerer har jeg ikke 8 timer på skolebenken lenger, og kan bruke resten av tiden min til akkurat det jeg selv ønsker. Herligt. Døgnrytmen min er helt perfekt, selv om jeg ikke må rekke skolen klokken 8 lenger. Selv på de dagene hvor jeg ikke skal ha forelesning før klokka 12.00, klarer jeg å stå opp før alarmen min ringer 08.00. Jeg utnytter dagene mine mye bedre, får gjort mye mer og har plutselig tid til mer enn bare skole, skolearbeid og matlaging. Dette er en livsstil jeg virkelig kan nyte minst i 3 år. 

Back to the point - I dette blogginnlegget ønsker jeg å vise dere det nye jeg har handlet. Jeg brukte noen timer på blivakker.no, fordi jeg virkelig trengte å erstatte det oppbrukte i sminkevesken min. Sminke og hårprodukter kan være utrolig vanskelig å kjøpe på internett, fordi man vet egentlig aldri hva man får. Treffer man på fargen? Er det rett konsistens? Vil det fungere på meg? Ja - det er mange ting som kan gå galt. Derfor skal jeg kort skrive hva jeg syntes om produktene, og hvordan de har fungert på meg med mine "problemområder".


Moroccan oil smoothing lotion: Dette produktet kjøpte jeg ikke på blivakker.no, men ble anbefalt å kjøpe den av frisøren min da jeg klipte håret kort! Jeg sliter med ekstremt brusete hår, og mine flyvehår flyr mer enn myggen på en varm sommerdag i skogen. Bare det er litt fukt i luften, har jeg - no chance - til å temme håret mitt. Alt dette, før jeg prøvde denne. Den holder håret mitt i sjakk, og varer hele dagen. Den skal egentlig brukes før du eventuelt føner håret eller retter det, men jeg bruker den hver dag allikevel. Denne holder håret mitt rolig, sjakk matt! Du trenger ikke mye om gangen heller, så den varer lenge også - penger spart. 

Wella varmebeskytter: Jeg har ikke brukt denne lenge nok til å vite om den beskytter eller ikke enda. Men, den lukter helt fantastisk. Det jeg vet til nå er at den skal brukes på tørt hår, og jeg har ikke fått noen splitta tupper enda. Før jeg klipte av håret mitt hadde jeg mange splitta hårtupper, og håper på å være litt mer beskyttet mot det nå.


Glo minerals face primer: Denne er bare helt fantastisk, jeg skal aldri sminke meg uten denne igjen. Denne påfører du før all sminken, og etterlater huden silkemyk. Sminken holder hele dagen, og du slipper å dra med deg sminkevesken hvor enn du går. Dette er et produkt jeg vil anbefale på det sterkeste, jeg har aldri vært så fornøyd før.

Isadora øyenskygge: Jeg har brukt de vanlige brunfargene på øynene mine i alt for lang tid nå, og ønsket å fornye litt - bare ikke for drastisk. Derfor kjøpte jeg trio-settet fra Isadora. Fargene er lutt brune, men med et hint av burgunder i seg! Ettersom burgunder har vært høstens it-farge de siste årene, også i år, så tenkte jeg at dette ville bi en sikker vinner. Fargene er veldig pene, ikke ekstreme og passer til hverdagen ved rett påføring. Den "samler" seg ikke i globalen, og da er jeg mer enn fornøyd!

Max factor øyenskygge: Jeg fikk 50% på Max factor produkter, og ville egentlig bare bruke det på et produkt. Jeg trengte en hvit skygge til å bruke som base, og valgte derfor denne. Den har kanskje litt for mye glitter i seg til å brukes hver dag, men den vil bli godt brukt om det er noe spesielt som skjer. Jeg opplever at den er litt vanskelig å påføre med kost, og må bruke fingeren. Derfor kommer jeg ikke til å kjøpe den igjen, tror jeg. 


NYX BB-cream: Jeg skal innrømme at jeg ikke har brukt BB-cream før, men fra nå av skal jeg ikke tilbake dit. Denne er oljefri og gir fuktighet til huden, samtidig som den glatter ut og dekker de røde områdene på huden min. Hadde det ikke vært for at huden min stadig bryter ut, ville jeg ikke trengt en concealer en gang. 

NYX concealer: Dette er andre gang jeg kjøper denne, fordi jeg er helt avhengig. Den dekker til absolutt alt og etterlater meg med et fornøyd smil etter påføring. Den sitter lenge, men denne kan være god å ha i veska for å dekke litt ekstra ut over dagen. Den er veldig liten, så det er lett å ta den med seg selv i en liten clouch. 

NYX øyenbrynspudder: Jeg klarte å knuse min forrige fra Collection, og finner ikke noen som selger det merket her i Norge. Derfor valgte jeg å kjøpe denne fra NYX, ettersom jeg bare har gode erfaringer fra dem. Ettersom håret mitt er kommunegrått valgte jeg litt usikker å kjøpe i fargen Ash. Fargen passer meg godt, og jeg er utrolig fornøyd. Kostene som fulgte med var dessverre ikke av det beste laget, så de blir nok ikke brukt. 


Har du noen av disse produktene?

Én kommentar

missmommy.blogg.no

22.09.2015 kl.13:00

Flotte og gode produkter! Ha en flott dag videre:)

Skriv en ny kommentar

hits