My new Michael KorsIiih, jeg er i litt ekstase nå. I dag har jeg kjøpt meg en ny veske, og jeg er utrolig fornøyd. Jeg var innom Michael Kors butikken her i Stavanger på Lørdag, og da jeg så denne veska falt jeg helt pladask. Ettersom veska er dyrere enn en vanlig H&M veske, ville jeg ikke kjøpe den helt spontant. I hele helga har denne veska vært i hodet mitt, og jeg kom bare aldri over den. Derfor måtte jeg bare kjøpe den rett etter skolen i dag, og jeg angrer absolutt ikke.

Veska er i modellen Sloan Large Quilted-Leather Shoulder Bag, og den finnes også i flere farger. Jeg har en fast regel for meg selv; jeg prøver å kun kjøpe nøytrale og klassiske farger når jeg legger en del penger i veskene mine. Det jeg liker godt med denne veska er at den "ligner" litt på Chanel sin klassiske veske i mønsteret. Jeg er også helt betatt av gulldetaljene, og at den ikke skriker ut "MICHAEL KORS" slik som de andre veskene jeg har. Den er liksom litt annerledes, akkuratt slik jeg liker det.


Jeg er veldig rar av og til, men jeg liker å belønne meg selv når jeg har gjort noe godt. Jeg tenker at denne veska kan være en gave til meg selv, fordi jeg klarte å gjennomføre påbygg med gode nok karakterer til å gjøre det jeg selv ville. Jeg hadde også et trangt budsjett i sommer da jeg dekorerte leiligheten, så nå har jeg endelig råd til å belønne meg selv litt. JippI!Hva syntes du om den nye veska?

6 kommentarer

Caroline

14.09.2015 kl.19:07

Åhh så lekker!

Navn

14.09.2015 kl.19:13

Ja den var virkelig lekker! Gratulerer! Skjønner at du er i ekstase:) ha en suuuuuper kveld!

ni

14.09.2015 kl.19:26

Det skrives MichAEl, ikke MichEAl, hahaha

Pia Vinningland

14.09.2015 kl.19:29

ni: opsi :')

Pia Vinningland

14.09.2015 kl.19:30

Navn: Tusen takk, og ha en super kveld du også!

Pia Vinningland

14.09.2015 kl.19:30

Caroline: Tuusen takk!

Skriv en ny kommentar

hits