Makroner & magasiner


For en herlig søndag det er i dag. Det er stygt vær ute, som gjør at jeg kan sitte inne hele dagen uten å få dårlig samvittighet. Jeg bruker dagen til å lese Det Nye og Henne, samtidig som jeg spiser de hjemmelagde makronene mine. Det er så utrolig avslappende å bli inne i sengen hele dagen, lese og bare kose seg. Det er nødvendig med en søndag i uka, fordi alle trenger en dag hvor de kan koble ut og stresse ned. Selv bruker jeg dagen til å bli inspirert og inspirere andre.


Når vi først er innom inspirasjon - I det siste har jeg blitt helt avhengig av twitter, og ble helt ut av det blå veldig aktiv der. Før forstod jeg ikke helt konseptet, men nå er jeg totally in. I den sammenhengen har jeg også åpnet øynene mine for Youtube, nok en gang. Det frister å lage flere videoer igjen, ettersom jeg småflørtet litt med ideen i fjor. Nå har jeg tid, ideer og inspirasjon, noe jeg ikke hadde for 1 år siden. Er dette noe dere ville satt pris på, eller noe jeg skal holde avskilt fra bloggen?


Senere i dag kommer det ut et innlegg som forklarer hvorfor jeg har vært borte en stund nå, jeg måtte til legen pga. smerter i brystet! Skummelt..

Hva gjør du i dag?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits