Something new, marble and blue

De siste ukene har jeg hatt en murrende forkjølelse over meg, og nå i helga kom den endelig. Jeg er glad for at den endelig kom, fordi jeg er så utrolig lei av å hoste og ha vondt i halsen hele tiden. Fra nå av kan jeg bare føle meg bedre, og jeg er allerede i bedre form i dag enn i går. Selv om jeg har hatt mine runder med feber, hosting og snytepapir - stoppet det meg ikke fra å shoppe. På fredag tok jeg og søskenbarnet mitt oss en runde gjennom Kvadrat, og ingen av oss kom tomhendt hjem.

Jeg kjøpte to "støv"ruller på Gina tricot. Jeg er som en katt, og røyter utrolig mye. Derfor er det essensielt at jeg har med meg en liten i veska, men også har en liggende hjemme. Super praktisk, billig og enkel i bruk! Dere som leser bloggen min, husker sikkert da jeg kjøpte en rosa matt leppestift. Jeg var og er så fornøyd med den, at jeg nå også kjøpte meg en i rød. Jeg elsker å kunne ha farge på leppene uten den klissete følelsen, og da er dette det perfekte produktet for meg. Dessuten holder den lenge, enda ett pluss i boka!

Jeg kjøpte vell litt mer enn de rullene på Gina Tricot. Jeg fant også tre topper, som jeg smeltet helt for. Jeg har plutselig fått sansen for topper med hals, og kjøper bare det for tiden. Klesskapene mine består for det meste av sort, grått og hvitt. I det siste har jeg fokusert på å få litt mer farge inn i stilen min, og da passet disse toppene rett inn.

Her i studentleiligheten har jeg ikke lov til å henge noe på veggene, sett bort i fra en planke som er festet langs den ene veggen. Veggene er derfor helt tomme nå, noe som gir oss litt mer luft i rommet og åpner opp leiligheten. Jeg ønsket å pynte litt der, og kjøpte derfor disse søte sitatbildene til å henge opp. Jeg skal finne rammer på ikea, så skal dere få se hvordan resultatet blir etter det.


Er det noen farger og/eller mønster som går gjennom i leiligheten min? JA! Jeg er utrolig opphengt i fargepalett når det kommer til leiligheten. Fargene jeg har valgt er hvitt, gull og pastellblå. Et mønster som går igjen i flere blogger nå for tiden er marmor, også kalt marble. Jeg har nå kjøpt meg nye puter, som står i stil med stuebordet! Jeg oppdaget ganske raskt at de gamle putetrekkene mine ikke passet inn med resten av stilen, og byttet de ut med disse pene fra Kremmerhuset.

Hva syntes du om innkjøpene mine?

6 kommentarer

Aina Bäckman Hatlebrekke

06.09.2015 kl.20:20

Åh jeg er også forkjøla, bare at jeg våknet plutselig med det idag, og det er så kjipt med tanke på hvor mye jeg har å gjøre på skole og jobb for tiden..

Hannehm

06.09.2015 kl.20:20

fine innkjøp :)

Pia Vinningland

06.09.2015 kl.20:21

Aina Bäckman Hatlebrekke: Ahh, kjenner meg igjen! Sitter selv og jobber med en skoleinnlevering i dag, selv om formen er på bunn..

Pia Vinningland

06.09.2015 kl.20:21

Hannehm: Tusen takk!

Sandra Marie

07.09.2015 kl.00:59

nice:)

idacosta

07.09.2015 kl.09:38

Kjempefine innkjøp :D

Skriv en ny kommentar

hits