Jerngrep om tiden

Utendørs pøser det net akkurat nå, og jeg føler meg veldig heldig som får sitte inne og se på reprisen av VMA`s. Jeg slutter så tidlig på skolen hver dag, at jeg har mye tid til å se slike repriser på tv.Jeg har skole hver eneste dag enten fra 9-12 eller 12-15. Hvor chill er ikke det? Jeg har bare 3 timer skole hver eneste dag. Jeg klarer ikke å beskrive hvor deilig det er i forhold til de tunge 8-timers dagene på videregående. Selvfølgelig er det en god del arbeid jeg må gjøre på fritiden, som gjør at skoledagene mine blir litt lenger enn jeg påstår ovenfor. Men, jeg har ikke funnet ut hvilken studiemetode som passer best for meg enda. Blir jeg den som leser litt hver dag? hun som går på alle forelesninger, og ikke leser en eneste bok? Personen som bare jobber i grupper? En kombinasjon av dette, kanskje?

Jeg håper på å finne ut av dette snart, og da må jeg kunne planlegge når jeg skal gjøre hva. I sommer mistet jeg almanakken min, og jeg var håpløs uten. I helga var jeg i Haugesund for å jobbe litt, men også for å hente alle pakkene som hadde kommet til meg. Blandt dem var min nye bestevenn og hans følgesvenn, de nye matchende almanakken og notatboken min ♡ 

Endelig kan jeg ha kontroll på alle innleveringer, forelesninger og alt annet som skjer i livet mitt det neste året. Almanakken min hjelper meg virkelig å holde kontroll på alt. Jeg har flere ganger opplevd hvor håpløs jeg er uten en, og den stressende følelsen klarer jeg ikke å leve med. Notatboka kjøpte jeg inn for å skrive ned alle ideene som plutselig kommer til meg. Jeg får bokstavelig talt bloggideer, oppskrifter, antrekksideer, skoleinnleveringsideer og alt annet - når jeg ikke har noe å skrive det ned på. Mest når jeg skal sove, men også i andre situasjoner. Det er utrolig slitsomt og dumt at jeg alltid skal glemme disse ideene, fordi de fleste er egentlig veldig gode. 

En grunn til at jeg legger litt ekstra penger i almanakken, og denne gang notatboken, hver eneste gang jeg skal ha ny - er fordi jeg kan designe hele selv. Jeg elsker å bruke fritiden min på å leke meg i Photoshop og InDesign, og derfor er det alltid spennende å lage en ny almanakk. Jeg er alltid utrolig kresen, og leter etter inspirasjon i timesvis før jeg har noen skisser for hva jeg skal gå for. Av de fem almanakkene jeg har hatt tidligere, er det denne jeg er mest fornøyd med til nå. 

Husker enda min første almanakk, som hadde et stort bilde av meg selv på skateboard, på både forsiden og baksiden. Jeg hadde duckface klistret i fjeset, og druknet i store klær fra Session. Skriften på forsiden var knallgul, og i kursiv. Kun fordi det matchet den gule skriften på den blå merkegenseren. Det sto "Pia Emilie Mehammer Vinningland 2009". Kult, eller hva? haha. 

Som vanlig har jeg også gått for den minste boka nok en gang. Den passer som vanlig perfekt ned i alle veskene mine, og er utrolig hendig å bære med seg i alle situasjoner. For meg som aldri vet når jeg skal på skolen, hvilket bygg eller hvilket klasserom jeg skal i, har det blitt et must for meg å bære den med meg. 

Husker du din første almanakk?

2 kommentarer

Aina Bäckman Hatlebrekke

01.09.2015 kl.18:15

Så fin! Jeg trenger også det nå når jeg går på skole og jobb, da blir det litt mye å holde styr på..

Pia Vinningland

01.09.2015 kl.18:20

Aina Bäckman Hatlebrekke: Ja, ikke sant! Jeg overlever ikke uten, får helt angst :)

Skriv en ny kommentar

hits