My skincare routine

Huden min er et lite prosjekt for seg selv. Den skal vaskes, scrubbes, renses, hydreres og repareres. Jeg har som de fleste andre jenter, en fast rutine med faste produkter som gjennomfører all denne jobben. I over ett år har jeg vært helt starstuck med hudpleieserien Soap and Glory, som du får kjøpt på Boots. Personlig kjøper jeg det helst i London, fordi utvalget og prisen er bedre der. Dette merket har egentlig ganske små beholdere, men de er gode i bruk. Jeg bruker mine veldig ofte, men ingen har gått tom enda.

Jeg syntes det er utrolig viktig å ta vare på huden sin, uansett hvilken hudtype man har. Selv har jeg kombinert hud, som vil si at den er oljete noen steder, men fortsatt tørr i andre områder. En god miks av flere problemer med andre ord, hehe. Jeg har heldigvis funnet redningen for meg, og det skal jeg love at tok noen år å finne ut av. Jeg har prøvd alt av både dyre og billige produkter til huden min. Under ser dere mine 5 hudrutiner!


Dette er det eneste produktet jeg ikke bruker fra Soap ang Glory, enda. Jeg kjøpte denne sminkefjerneren på salg, fordi ei venninne av meg anbefalte den. Jeg har ikke brukt den lenge nok til å anbefale eller advare mot denne sminkefjerneren enda, men frem til nå har den fungert godt. Den fjerner all sminken jeg har i ansiktet inkludert øyesminken. Den er rask, effektiv og grundig. Jeg fjerner sminken min hver eneste kveld før sengetid, for hvem hater vell ikke å våkne med gårsdagens sminke på + noen nye irriterende urenheter?

Skal legge til her at jeg har sensitiv hud, og huden min reagerer ikke på dette produktet. Andre produkter kan gjøre huden min rød, gi meg utslett, kløe, svie ect. lista er lang. Der er vel et godt tegn at jeg ikke reagerer på denne. Så dersom du har sensitiv hud, kan dette kanskje være produktet for deg.


Åh, min kjære ansiktsmaske. Den lukter himmelsk, og fungerer like godt. Huden føles silkemyk etter bruk, spesielt når jeg kombinerer denne med andre produkter fra Soap and Glory. Dette er ansiktsmaske med peeling i, noe som bare er et bonus i mine øyne. Jeg bruker denne 1-2 ganger i uken, for å ikke overdrive bruket.Som sakt, min sensitive hud tåler ikke for mye styr og bry. Den skal være på huden i 5 minutt for en rask oppfrisker, men du kan la den være på i 15 minutter for en ekstrem rens. 


2-3 ganger i uken skrubber jeg ansiktet mitt for å fjerne døde hudceller med denne skrubben. På pakken står det at jeg skal gjøre det hver eneste morgen, men det blir litt for mye for min hud. Dessuten har jeg ikke så god tid om morgenen hver eneste dag. Jeg begynner med å massere den på nesen, utover mot kinnene og opp i t-sonen og på haken. Jeg sliter ofte med tørr hud, spesielt om vinteren. Da fungerer denne fantastisk, og huden min blir som en drøm igjen.


Er det noe jeg ikke liker, men fortsatt sliter med, så er det hudormer på nesen! Derfor bruker jeg slike strips 1 gang i uken, av og til sjeldnere. Det er viktig å ikke bruke slike for ofte har jeg lest, fordi det kan forstørre porene og gjøre problemet verre. Heldigvis er ikke hudormer et ekstremt problem for meg, da hadde jeg sikkert kjøpt et produkt som hjalp bedre. Det er utrolig ekkelt å se på strippsen etter den er dratt av, fordi man ser utrolig godt alt dritten den har dratt ut av huden. Mine strips er kjøpt i London, men jeg er faktisk tom nå og har bestilt nye på Ebay. 


Hver eneste morgen og kveld påfører jeg fuktighetskrem til ansiktet mitt. Jeg smører et godt lag med denne gode kremen i hele ansiktet. Den lukter himmelsk. Jeg elsker følelsen av å ha myk og hydrert hud, og det hjelper virkelig denne med. Jeg får bare lyst til å gå rundt og klappe meg selv i fjeset hele tiden.

Hvilke rutiner har du for ditt vakre ansikt?

2 kommentarer

laylow x 👀

27.08.2015 kl.19:57

Du ser jo flott ut ☆

Sarah

01.09.2015 kl.16:03

Kul att få veta vad du använder :)

Skriv en ny kommentar

hits