10 ting du ikke visste om meg

Jeg har egentlig aldri delt noen slike "fakta om meg" innlegg her på bloggen før, så nå er det virkelig på tide! Jeg elsker å lese slike innlegg på deres blogger, fordi det er så utrolig mye unikt med en person. Vi er alle forskjellige, selv om det ikke alltid er synlig. På en blogg fremstilles jo kun en side av livene våre, om ikke mindre. Derfor ønsker jeg i dag å dele et litt mer personlig innlegg, slik at dere vet litt mer om meg.

Husmor
Helt siden jeg flyttet bort hjemmefra, har jeg blitt skikkelig husmor. Det å lage middagen helt fra bunn har virkelig fanget interessen min. Selv om jeg ikke eier tålmodighet mens maten stekes/kokes, gir det meg en god følelse at jeg har lagt arbeid i å lage maten fra bunn av. Jeg er også utrolig opptatt av å ha det ryddig og rent rundt meg, i alle fall på stuebordet som også fungerer som spisebord.

Avhengig av neglelakk
Jeg har i alle år vært en neglebiter, men de siste årene har jeg funnet på en kompensasjon for all neglebitinga,  som hovedsakelig foregår når tiden går for treigt. Jeg har begynt å skrape av neglelakk fra neglene mine! Jeg lakker neglene hver 1-2 dag, fordi i slutten av dagen går jeg rund med halvlakkerte negler, noe som egentlig ikke er noe særlig pent. Men, jeg biter vertfall ikke neglene mine bort, right? Haha. 

Sjenert
Selv om jeg skriver svært åpent her på bloggen, og er veldig høylytt i situasjoner hvor jeg kjenner de jeg er med, så er jeg egentlig veldig sjenert. Jeg blir så utrolig klein og usikker i situasjoner hvor jeg ikke kjenner en sjel, og ikke har sett noen av personene rundt meg før. Jeg vet at det ikke er noe å være redd for, men det er rett og slett bare en ubehagelig situasjon for meg. Heldigvis er jeg ikke alene, fordi det er mange flere enn meg som føler det samme om slike situasjoner. 

Tv-serier
Trodde du at du selv så ekstremt mye på netflix? da har du ikke møtt meg. Jeg kunne skrevet en bok om alle timene mine foran netflix, viaplay, tv2sumo og andre streamingtjenester. Det er ikke mange serier jeg ikke har sett, og jeg har rett og slett et luksusproblem når en sesong tar slutt. Hva skal jeg liksom finne på da? Jo, jeg ser alle seriene på nytt, selvfølgelig. Gjerne kom med tips til gode serier, som ikke er så "kjente". De har jeg kanskje ikke sett enda, jippi. 

Kløne
Du har vel sett den nye reklamen som er til takk til alle oss kløner her ute? Jeg følte den var rettet helt mot meg. Den traff meg rett i sjelen. Jeg faller, søler, tryner, går på dører og dunker tåa i dørkarmer hele tiden. Heldigvis er jeg flink til å le av meg selv, ellers ville alle mine klønete øyeblikk blitt utrolig pinlige. 

Introvert
Jeg foretrekker å sitte inne en lørdag kveld fremfor å gå ut på byen. Jeg trives veldig godt i mitt eget selskap, hvem kjenner meg vell bedre enn meg selv? Selvfølgelig er det utrolig gøy å samle venninnegjengen en gang i blant, fordi vi har det tross alt veldig gøy sammen. Men, for det meste trives jeg best i sofakroken på lørdagene med en god serie på tv, god mat på bordet og kjæresten eller en venn og to ved siden av meg. 

Perfeksjonist
Dette er en side ved meg selv som kommer på både godt og vondt. På skolen er det fantastisk å være perfeksjonist. Da leverer jeg alltid best mulig innen tidsfristen, og jeg legger virkelig sjelen min i arbeidet mitt. I hverdagen er det ikke alltid like godt. Spesielt når det kommer til bloggen, kan jeg virkelig være vrien. Dersom været er helt feil, antrekket er ikke godt nok, bildene litt for uskarpe eller et annet hinder kommer opp - kan jeg legge meg ned å bare drite i hele greia. Dersom jeg ikke er fornøyd og velger å publisere likevel, ligger det i bakhodet og irriterer meg resten av dagen.

Omtenksom
Jeg går ofte langt over mine egne grenser for å ta vare på andre mennesker. Jeg bryr meg utrolig mye om dem i vennekretsen min, og prøver alltid så godt jeg kan for å gjøre andre glade. Jeg er ikke alltid vellykket, men jeg legger innsatsen min i det. Jeg er der alltid for å lytte, og forsøker å komme opp med forskjellige løsninger dersom det er mulig. Jeg setter ofte andre fremfor meg selv, noe jeg tror jeg må jobbe med. Jeg har like mange problemer som alle andre, og noen ganger må jeg få lov til å jobbe med meg selv og være egoistisk.

Ja-menneske
Jeg har Store problemer med å si nei til andre. Dersom noen spør om jeg vil finne på noe, kan fikse noe eller hva som helst annet, sliter jeg virkelig med å si nei. Til og med når jeg har andre planer, prøver jeg alltid å presse forespørselen inn i timeplanen min. Dessuten er jeg utrolig dårlig til å komme opp med unnskyldninger til hvorfor jeg sier nei, så det er ikke vits at jeg prøver meg en gang. Det som er verst med å være ja-menneske, er de dagene jeg egentlig bare vil ligge inne med en tom timeplan.

Husredd
Det er litt pinlig å si det, men jeg er helt ekstrem på dette området. Det  å være alene hjemme er ikke en situasjon jeg takler godt. Jeg er livredd for at det skal komme noen inn i huset, jeg får panikk av hver minste lille lyd. Jeg må alltid ha kontroll på at alle dører og vinduer er lukket og låst, og sender gjerne andre for å sjekke om det er noen i huset. På det værste har jeg låst meg inne på mitt eget soverom, og ikke gått ut for noe annet enn mat og dobesøk. Det er litt betryggende at jeg nå bor i en leilighetsblokk, hvor man må låse opp to dører og opp ett par etasjer for å finne meg.

Kjenner du deg igjen i noe av dette?

11 kommentarer

Aina Bäckman Hatlebrekke

27.08.2015 kl.14:10

Fint å få vite litt mer om deg! :) Synes du virker som en person som er veldig lik meg faktisk!

Maria Bergheim

27.08.2015 kl.14:13

Fint innlegg :-) Ha en riktig fin dag!

Emilie-Therese

27.08.2015 kl.14:46

Det er alltid moro med slike innlegg, for man blir bedre kjent med bloggeren :)

Jeg selv kjenner meg igjen i noen av punktene, også er det andre punkter vi er HELT motsatte på :P

27.08.2015 kl.14:51

Jeg er også en veldig sjenert person. Slipper ikke så lett folk inn til meg før jeg føler jeg kjenner de bra nok.. fint innlegg ☺

laurasliv

27.08.2015 kl.15:12

Fine fakta om deg

Susann S Johnsen

27.08.2015 kl.15:45

Så koslig innlegg ♥

Sølvi Birgitte Wærness

27.08.2015 kl.18:02

Fint innlegg ^^

Utrolig leeeeenge siden jeg har lest bloggen din nå! Nettopp laget meg ny blogg, så nå skal jeg skjerpe meg å lese bloggen din igjen, du har en veldig fin blogg! :)

Pia Vinningland

27.08.2015 kl.18:32

Sølvi Birgitte Wærness: Tuusen takk, husker deg veldig godt :)

l e n a j e n s e n

28.08.2015 kl.17:17

jeg gjenkjenner meg i mange av desse tingene ja :)

31.08.2015 kl.07:15

Vil bare si jeg så deg på oasen og du var så nydelig! :) ha en fin dag

Pia Vinningland

01.09.2015 kl.14:39

Anonym: Tusen takk! :)

Skriv en ny kommentar

hits