Good startJeg kan med hånda på hjertet si at jeg har hatt en flott start på UiS. Helt ærlig tror jeg ikke at det kunne vært noe bedre. Jeg har kommet i en fin klasse som jeg holder på å bli kjent med, foreleserne virker utrolig moderne og flinke. Jeg hadde sett for meg en gammel, sinna mann som bare sto og snakket uten å konversere med elevene. Slik er det heldigvis ikke! Jeg er positivt overrasket, og gleder meg til vi er ferdig med denne uka, som inneholder informasjon og bli-kjent opplegg.Jeg kjøpte halvparten av skolebøkene mine i dag, fordi jeg ikke orket å bære alle 10 bøkene som er nødvendig. Resten blir kjøpt i morgen. Det er ufattelig dyrt med pensumbøker, jeg hadde aldri trodd jeg skulle bruke så mye penger på bøker på en dag. Shoppingavhengig som jeg er, tenkte jeg bare på alle de fine klærne og veskene jeg kunne fått for de tusenlappene. Jeg kjøper nemlig helt nye bøker, ettersom det er vanskelig å finne brukt til mine emner. Får håpe på at de selges lett neste høst, så blir ikke pengene helt bortkastet, hehe. I morgen skal jeg besøke Nrk Rogaland, noe jeg tror blir ganske bra. Tidligere har jeg besøkt lokalene til BBC i London, og det var en helt utrolig opplevelse jeg neppe får igjen. Jeg elsker å besøke og se på forskjellige mediehus, ettersom alle er så forskjellige, men samtidig veldig like. Tiden der er presset, folk er stresset og det foregår utrolig mye spennende arbeid der. Selv om jeg ikke tror Nrk holder opp til BBC sitt lokale, blir det sikkert like gøy å besøke dem. 

Hvordan har din skolestart vært?

5 kommentarer

laylow x 👀

19.08.2015 kl.14:33

Ha en flott dag videre ♡

Egeo

19.08.2015 kl.14:38

Anbefaler å se på ibok.no. Jeg selger alltid mine bøker der og vet mange andre gjør det og. Ellers har Uis masse kjøp og salg av bøker på facebook. Hør og gjerne med fadderveka din om det var noen bøker de ikke brukte. Er ofte unødvendig å kjøpe alle bøkene

Kat

19.08.2015 kl.14:51

Så flott at du har fått en god start, håper du trives videre :) selv starter jeg ikke med skole igjen før oktober

Pia Vinningland

19.08.2015 kl.15:10

Egeo: Takk for tipset! Jeg har allerede sjekket ut ibok, og de fleste facebooksidene, uten hell... Men jeg skal selv selge mine der til neste år :)

Aina Bäckman Hatlebrekke

19.08.2015 kl.19:54

Har hatt to skoledager nå og det har gått veldig fint :)

Skriv en ny kommentar

hits