New hairdo

Som dere sikkert har fått med dere, har jeg brukt den siste uken på å flytte og klargjøre leiligheten her i Stavanger. Den begynner å bli ganske pen, og er snart klar til å vises frem her på bloggen. Jeg vil bare ikke vise den før alle smådetaljene er på plass. Jeg har 2-3 DIY prosjekter igjen, noe som er utrolig spennende. Dersom du følger meg på Instagram (piavinningland), kommer jeg til å publisere noen bilder av leiligheten der senere i dag. Kanskje du selv leter etter litt inspirasjon?

I går var jeg alene uten noe å gjøre, og bestemte meg derfor for å gå til frisøren som er like ved studentleilighetene her. Så nå har jeg, endelig, klippet av meg over halvparten av håret mitt! Jeg holder enda på med tilvenningen, ettersom jeg har hatt langt hår såpass lenge. Utenom det faktum at det er uvandt å ha hår som ikke er i veien hele tiden, er jeg utrolig fornøyd. Nå kan jeg endelig dusje om morgenen uten å ha vått hår hele dagen!

 

Har du gjort noen drastiske endringer i det siste?

4 kommentarer

Sunniva

15.08.2015 kl.16:42

det kledde du skikkelig! :)

Marie Oma

15.08.2015 kl.22:28

såååå fint :D

Aina Bäckman Hatlebrekke

16.08.2015 kl.00:33

Åh det var fint, det kledde du virkelig! Jeg klipte også håret ganske kort for en stund siden, men begynner å vokse ut igjen nå. Veldig uvant i starten, haha :)

l e n a j e n s e n

16.08.2015 kl.15:48

dette kledde du utrolig godt :) superfint!

Skriv en ny kommentar

hits