Summertime: What is in my purse?

Hei! I dag tenkte jeg å vise dere hva jeg har hatt i vesken min hele sommeren, og hva som alltid er med meg når jeg er ute. Veska jeg bruker mest for tiden er den lille sorte fra mbmj, noe som vil si at jeg ikke kan ha all verdens med ting med meg, noe som også er veldig greit! Jeg har nemlig en tendens til å overpakke. Jeg elsker innlegg som viser hva folk har med seg i veskene sine. Det er inspirerende, og kan gi meg ideer til hva jeg selv kanskje ikke tenkte at kunne bli nyttig.

Solbriller - Regn, snø, sol, vind - uansett hvilket vær det er og hva gradestokken viser, så har jeg alltid et par solbriller med meg. Det er ikke bare de få gangene sola bestemmer seg for å titte frem at de kommer til bruk. Dersom det blåser er det greit å ha på solbriller, i pollensesongen er det et must om jeg ikke vil se ut som en panda, solbrillene beskytter øynene når det er snø og når det regner renner ikke sminken. Dessuten kan solbrillene være prikken over i`en til antrekket ditt.

Nøkler - Selv om vi har en dør som låses opp av fingeravtrykk her hjemme, er det alltid nyttig å ha med seg nøkler. Dersom strømmen i huset går, eller om fingeravtrykkscanneren henger seg, er det mer effektivt å låse seg inn enn å vente på at scanneren skal ordne seg. Jeg går også rundt med nøkkelen til leiligheten i Stavanger, fordi nå er det faktisk bare en uke til jeg flytter!

Desinfeksjonsmiddel - Når du er ute i offentligheten kan alle ta på alt, bordoverflater, håndtak, klær, mat ect. Jeg er helt ekstrem på å smøre hendene mine inn i antibac hele tiden, fordi jeg ikke vil få andres bakterier eller sykdommer i meg. Spesielt når jeg skal spise er jeg opptatt av å ha renest mulig hender. Min søte lille rosa flaske fra Primark passer perfekt i alle veskene mine.

Håndkrem - Når jeg smører hendene mine med antibac hele tiden, blir de tørre. Hendene mine blir ekstremt tørre! Derfor bruker jeg for tiden denne håndkremen fra Body Shop, som jeg fikk av lillesøsteren min til jul. Den lukter helt himmelsk, og hver gang jeg smører den på vil jeg bare lukte på hendene mine. Det samme gjør dem rundt meg også, hehe. Men en håndkrem kan også komme til nytte selv om du ikke er avhengig av antibac, spesielt om vinteren.

Leppeprodukter - Tørre lepper er noe av det verste jeg vet på meg selv, og munnsår er helt uakseptabelt på min munn. Derfor har jeg konstant en EOS, en lip-liner og en leppestift liggende i vesken min. EOSen er for å tilføre fuktighet gjennom hele dagen, og de andre for hold og farge. En pen sommerfarge på leppene er så pent på alle jenter!

Hårstrikker - Er det bare jeg som er nødt til å få håret bort fra ansiktet i løpet av dagen? Jeg tror ikke det. Håret mitt blir veldig lett "fluffy" om jeg kan si det slik, spessielt når det er fuktig ute. Det er også veldig langt, og er ofte i veien. Da er det greit å kunne få håret bort. Jeg har alltid en vanlig hårstrikk, uten metall, liggende i veska for hestehaler og dulter. I tillegg har jeg en liten gummistrikk for fletter. Halleluja for hårstrikker!

Kort - Bankkort, førerkort, busskort og kredittkort, alt ned i veska! Jeg trenger egentlig ikke å forklare bruksområdene og hvor nyttige disse kortene er, fordi det er noe alle vet. Jeg pleier vanligvis ikke å gå rundt med kredittkortet i veska, ettersom jeg bare bruker det på ferie. Men, jeg har bare glemt å ta det ut av en eller annen merkelig grunn.


Hva har du alltid i veska?

7 kommentarer

julieeannaa.blogg.no

02.08.2015 kl.16:28

Kjempe fin blogg! håper dagen er bra:) Kanskje du vil ta en tur innom min blogg også:) Ha fortsatt en fin sommerferie!

l e n a j e n s e n

02.08.2015 kl.16:48

så fint innlegg!

haha, jeg tar alltid med meg mer enn det jeg egentlig trenger! :)

Ingrid

02.08.2015 kl.17:45

Den håndkremen lukter så godt :) Jeg har vel stort sett det samme og i tillegg ofte almanakken min og kamera :)

Kamilla Haaland

03.08.2015 kl.07:12

Har ALLTID solbriller og kort med meg :)

Maria Volpe

03.08.2015 kl.22:21

Åh den er så fin! Den siste tiden har jeg vært som en mann, nøkler og mobil i lomma haha, har nesten igen vesker jeg liker her i italia etter at jeg ble robba, så blir ofte til at jeg unngår å bruke veske. Har bestilt en ny en som jeg er helt i skyer etter. Har alltid nøkler, mobil, tanntråd, og dagens leppestift i veska.

Alicia Marlene

04.08.2015 kl.00:19

Har veldig skjeldent veske egentlig, enten sekk eller lommer, ikke bra! Men et must er mobil og kort, og solbriller, men de er rundt halsen. Liker slike innlegg sikkelig godt, men kan ikke lage noen selv siden jeg ikke bruker veske og den inneholder ca 2-3 ting hehe :)

Cecilie Austvik

07.08.2015 kl.12:20

Elsker bloggen din!

Du virker som en utrolig herlig og søt jente. :-)

Skriv en ny kommentar

hits