Tips; Hva du bør kjøpe til skolestart!

Vi begynner å nærme oss starten på et nytt skoleår, og sommerferien har allerede passert halvveis. Mange av oss skal flytte bort for å studere, noen skal gå på videregående og andre på ungdomsskolen. Uansett hvilket trinn du er på, eller hvor langt du er kommet i utdanningen din, tror jeg at disse tipsene vil være gjeldende for de fleste av oss. Noen ganger klarer man bare ikke helt selv å finne ut hva man trenger og ikke trenger til skolestart, fordi vi har et hav med muligheter. Vi har bøttevis med både brukelige og ubrukelige gjenstander til studiene våre. Under har jeg listet opp noen av de tingene jeg skal sørge for å skaffe meg før jeg starter på skolen igjen.

✓ Ryggsekk Jeg får vondt i ryggen bare ved å tenke på hvordan jeg kom meg til skolen de siste tre årene. Jeg gikk 30 minutter hver vei, med en veske fylt med mac, vannflaske, bøker og annet skole dilldall. Tanken på de turene gjør enda vondt i hjertet mitt. Jeg skal ha ryggen min hele livet, og da kan jeg ikke fortsette med de gamle vanene, og jeg anbefaler dere andre til å følge meg på dette punktet! Veska di kan være så dyr og så pen du bare vil, men det vil ikke se like pent ut på deg når du blir eldre. Ta vare på deg selv og kjøp en god sekk. Det er utrolig mange pene nå fortiden, og er dessuten utrolig trendy. Selv hater jeg de klassiske stormberg og bergans skolesekkene, og har ikke hatt en siden ungdomsskolen. Under kan dere se noen pene ryggsekker i forskjellige prisklasser!

Backpacks

 

✓ Almanakk En ting jeg overhode ikke kan overleve uten, er almanakken min. Nå har det seg slik at den har forsvunnet under flyttingen som har pågått en stund nå, og livet mitt har bare blitt et stort sort hull. Sånn helt seriøst, jeg har ikke kontroll på noen ting lenger. Så det er definitivt noe jeg skal kjøpe meg før skolestart. Jeg er en kontrollfreak, I confess. I Almanakken min skriver jeg ned alle avtaler, viktige datoer, prøver, innleveringer og absolutt alt som må gjøres i løpet av dagen. Hvert skoleår lager jeg meg en ny almanakk for å holde kontroll på livet mitt, og den kommer spesielt til god bruk i hektiske perioder. 

 

almanakk

 

 

✓ Pleieprodukter Nå som jeg skal begynne på universitetet, innser jeg at noen skoledager kan bli lengre enn normalt, jeg vil være mer ute og enkelt og greit ikke ha tilgang til mine dagligdagse produkter lenger. Derfor syntes jeg det er viktig å kjøpe inn en god håndkrem, lipsyl, tørrsjampo og andre produkter som er små og enkle å ta med seg for en lang dag på campus. En annen ting som kan være smart å ta med seg, er paracett eller ibux. Man vet nemlig aldri når en liten hodepine kommer snikende. Det kan komme av stress, tett luft, lite søvn, spenninger, and who knows what. Ta med deg noe smertelindrende for å holde ut dagen fremfor å gå hjem. Fravær er i mine øyne fyfy, og jeg unngår det så langt jeg klarer. Gjerne ta med litt sminke for å friske ansiktet opp i løpet av dagen også.

emergenzy kit

 

✓ Noe å notere med For meg som noterer omtrent hvert eneste ord som kommer ut av lærerens munn, må jeg ha noe jeg kan skrive effektivt med. Jeg er i tvil på om jeg skal investere i en iPad til dette skoleåret, eller om jeg skal gjøre det på mac. Jeg skriver ikke for hånd pga. jeg får fryktelig vondt i hånda etter en liten stund, og det er ikke effektivt nok når man skal skrive ned mye. Det er faktisk forskelig bevist at du lærer bedre av å notere for hånd! Gå til innkjøp av søte notatbøker, markører og penner i alle regnbuens farger dersom du er så heldig og kan notere for hånd. Dersom du trenger å skrive større mengder, kjappere, anbefaler jeg å bruke noe digitalt. Men, da er det viktig at du har selvkontroll og ikke gjør noen ting annet enn å notere. Jeg har lastet ned en app som gjør at jeg kan "blokkere" bort alle sidene som jeg besøker når jeg kjeder meg, slik at den hjelper meg til å ha bedre fokus på undervisningen. 

schoolstuff

 

✓ The perfect outfit Det er sikkert ikke bare meg som får et lite selvtillitsboost av å være litt ekstra pen den første dagen eller uken på skolebenken. Jeg har i hvert fall en tradisjon som gir meg "lov" til å kjøpe inn et nytt antrekk til skolestart. Spesielt når jeg skal begynne på en helt ny skole, kan den selvtillitsboosten komme godt med. Start et nytt år med et nytt fresht antrekk og la det nye antrekket motivere deg til å gjøre det ekstra godt i år. På bildet er noe jeg vurderer som mitt back to school-outfit.

back to school
Hva annet bør man kjøpe inn til skolestart?

 

7 kommentarer

Maren

28.07.2015 kl.14:04

Hei på deg. Kult innlegg og fine bilder. Syns vel du har fått med deg det meste her jeg. Ønsker deg en fin dag:):)

G U N N N I S

28.07.2015 kl.14:17

Så mange fine tips :)

Marita Furdal

28.07.2015 kl.15:19

ÅÅ så mye fint :D

Marie Oma

28.07.2015 kl.15:48

sååå mye fint :-D

Guro

29.07.2015 kl.07:14

Å sekk er så sykt undervurdert, mange fine utvalg her :D

Aina Bäckman Hatlebrekke

31.07.2015 kl.00:42

Ååh dette innlegget likte jeg! Masse bra tips :)

Alicia Marlene

04.08.2015 kl.00:21

Mangler bare planlegger og klær! Vil ha ny sekk men det får vente til eg har slitt ut de andre :D

Skriv en ny kommentar

hits