♡ BareMinerals ♡

Er det et sminkemerke jeg ikke klarer å gi opp, så er det BareMinerals. Jeg vet ikke helt hva det er, men jeg har bare alltid vært skikkelig fornøyd med produktene jeg kjøper fra dem. Et lite ekstra pluss er jo at det er solfaktor i produktene for huden, noe jeg tror de aller fleste syntes er helt fantastisk! Jeg smører meg aldri med solkrem når jeg er hjemme, noe jeg kanskje burde. Derfor er det så greit å ha sminkeprodukter som hjelper til og beskytter huden. 

Som oftest er det bare fundation og sminkekoster jeg har kjøpt fra BareMinerals, og denne gangen tenkte jeg at jeg skulle prøve foundation i en ny form! Jeg pleier å bruke fundation i pulverform fra merket, men denne gangen kjøpte jeg en i fast form. Jeg har ikke testet den enda, men har på følelsen av at denne vil dekke bedre, uten at jeg ser oversminket ut. 

Jeg har en veldig lys hud, og kjøper da en av de lyseste fundationene de har! Den passer meg ikke akkurat nå, fordi jeg utrolig nok har fått litt farge denne sommeren. Men, når fargen forsvinner, vil denne fundationen passe meg perfekt. Jeg har kjøpt den i fargen R110. 


Hva er ditt favoritt sminkemerke?


2 kommentarer

Vivel S

22.07.2015 kl.12:52

Så flott blogg du har! Ønsker deg en fortsatt fin dag <3

Marie Oma

22.07.2015 kl.23:59

Mac er min favoritt <3

Skriv en ny kommentar

hits