Grey, white and blue

Kjole og cardigan h&m        Sko Toms        Solbriller RayBan        Klokke DW        Veske Marc by marc jacobs

Når jeg nå ser ut av vinduet mitt, hagler det ned med regn. Jeg sitter inne i pysjamas, og vet at jeg egentlig burde komt meg ut av senga for lenge siden. Om en halvtime har jeg avtalt å møte kjæresten, men så sitter jeg jo her da, i pysjamasbuksen med enhjørninger på - og uten sminke. Det er på slike dager jeg blir glad for at jeg tok mange bilder utendørs dagen før. Det er ikke gøy å stå ute i regnværet og ta bilder, og i slikt vær blir aldri antrekksbilder pene. Heldigvis viser værvarsleren at det skal bli litt penere senere i dag, noe som gjør en bloggers jobb en del mye bedre. 

Hva skal du i dag?

7 kommentarer

maibel

21.07.2015 kl.11:40

Du må ha ein kos dag med kjæresten din då!

Veldig fint antrekk forresten. :-) Kunne godt tenkt å gå sånn sjølv.

Marie

21.07.2015 kl.11:40

Så fint antrekk!

I natt så har jeg og søsteren min sovet i telt utenfor huset og hørt på regnet hølje ned.. Det er godt å høre på regn når man skal sove men ikke når det klissregner og bråker så mye som i natt:/

Sandra

21.07.2015 kl.12:02

Tommel ned for dårlig vær, hehe :) Håper sola titter fram :)

Aina Bäckman Hatlebrekke

21.07.2015 kl.12:16

Huff ja, det høljer ned her også.. Men jeg håper du får det fint med kjæresten din! Og jeg tok forresten også masse bilder ute igår, så da har jeg de bildene til idag siden jeg ikke akkurat kan si at det frister så mye å stå ute i regnet og posere, haha :)

Kjempefin blogg, har blitt fast leser av den!

Pia Vinningland

21.07.2015 kl.13:08

Aina Bäckman Hatlebrekke: Hehe, så flott at det ikke bare er meg som tar bilder dager i forveien, hehe! Jeg er blitt veldig glad i din blogg også, men jeg er ikke så flink til å kommentere hele tiden ;)

Sofie-Amunda

21.07.2015 kl.14:28

Så fint antrekk :) Er ikke så fint vær her heller.. Men du må kose deg med kjæresten :)

Ingrid

21.07.2015 kl.14:35

Så fint antrekk :) Her tror jeg jammen ikke det har vært en hel dag uten regn på et par uker, så vet godt hvor kjedelig det er

Skriv en ny kommentar

hits