Tips; Redigere mobilbilder

Heisann! I dag har jeg tenkt å vise dere hvordan jeg redigerer bildene jeg tar med mobiltelefonen min, med kun èn app! Det er gjort i på 3 enkle trinn, og går egentlig av seg selv med en gang du er bevisst på det. Jeg gjør ikke mye med mobilbildene mye før jeg eventuelt legger dem ut på instagram, facebook eller bloggen, så det er altså ikke noe hokus pokus triks som tar 100 år å lære seg, med 10 forskjellige applikasjoner. Alt jeg bruker er noen effekter i mobilkameraet mitt, og applikasjonen VSCOcam, som er den eneste jeg bruker til å legge på filter, justere lys, kontraster og skarphet osv om det er nødvendig.

Det første jeg gjør er å velge filter på selve mobilkameraet. For å gjøre det trykker du på de tre sirklene i grønn, blå og rød nede i det høyre hjørnet. Jeg er helt forelsket i filteret "utvasket", og bruker det på så og si ALLE bildene mine! Jeg har også veldig sansen for å ta kvadrate bilder med mobilen min, for å få en følelse av polarid. Det får du ved å sveipe over skjermen inne på kameraapplikasjonen. Så knipser jeg bilder til jeg blir fornøyd, og åpner VSCOcam, som er gratis på appstore. 


Som dere ser, er det mange filtre å velge mellom i denne applikasjonen, så jeg har like så godt slettet alle andre redigeringsprogrammer jeg en gang hadde. De fire du ser over er de jeg liker best, og som er mest brukt av meg. Man kan også variere styrken på filtrene ved å trykke to ganger på det valgte filteret helt nede på skjermen, for å så dra opp og ned på styrken. Jeg tror alle finner noe de liker i denne applikasjonen. I dette tilfellet følte jeg det var godt nok lys og gode kontraster, og valgte derfor å ikke justere på det. Om du lurer på hvordan man gjør det, så er det bare til å si ifra i kommentarfeltet! Når jeg er ferdig å redigere bildet mitt, kan jeg lagre det på mobilen, eller sende bildet rett på Facebook eller Instagram. Her ser dere hvor stor forbedring alt dette gir bildet! Jeg elsker filteret, og er ikke den typiske personen som velger filter for å få en brunere hudfarge. Jeg gjør den egentlig mye bleikere, men føler det blir et gammelt vintage preg over bildet, noe jeg liker godt! Håper dere liker denne type innlegg på bloggen, så det er bare til å si ifra dersom dere har noen ønsker om hva jeg skal tipse om :)


Hvilken redigeringsapp bruker du på bildene dine?

2 kommentarer

Kara

21.07.2015 kl.00:34

fine tips anngående redigering på mobil :) dette må prøves ^^

Aina Bäckman Hatlebrekke

21.07.2015 kl.01:11

Jeg liker også å bruke den appen! Ble kjempefint :)

Skriv en ny kommentar

hits