Shades of pink

Om sommeren pleier folk å dra frem hele regnbuen de fleste jenters klesskaper inneholder, men slik er det ikke for meg. Jeg har for det meste fargenøytrale klær i sort, hvitt, beige og grått. Farger har ikke vært dominerende i mitt klesskap siden jeg gikk i, vell 8.ende klasse. Det var tiden hvor session var min gud, og jeg tilba de fargerike dyre swag klærene de solgte. Som en besatt hund på hundesnacks, jeg er seriøs. Det var ikke før etter noen tusenlapper og 1-2 skoleår jeg oppdaget at det var noe penere enn dette. Da begynte jeg å opparbeide garderoben jeg har nå i dag, som egentlig mangler farger. Mistenker at jeg fikk nok i 14-års alderen, og at det er hoved årsaken til min fargeløse sans nå.

Det var ikke før nå nylig at jeg tenkte at en veldig sterk farge kunne fremheve veldig mye på meg. Jeg har alltid vist at røde lepper har kledd meg, men har aldri utforsket noe mer enn det når det kommer til leppene mine, og sminke generelt. Derfor gikk jeg til innkjøp av en knæsj rosa matt leppestift, og en transparant lip-liner, slik at jeg kunne bruke den til andre eventuelle farger også. Angrer jeg? Nei! Denne rosa leppestiften har vært min regnbueklatt denne sommeren, og nå vurderer jeg å gå til innkjøp av enda flere farger også. 
En liten morsom ting med dette innlegget, er at det egentlig skulle inneholde flere bilder med litt close-up av fargen, men det ble droppet. Det ene nesehullet mitt er litt større enn det andre, noe som er veldig vanlig hos de fleste av oss. Men, da jeg tok bildene var jeg ekstremt uheldig med kameravinkelen. Det ene nesehullet så ut som et stort sort hull i forhold til det andre, jeg satt å lo så kraftig av meg selv da jeg så det, men bestemte meg for å ikke publisere det. Man vet virkelig ikke hvem som kommer over det, og utnytter sjangsen til å slenge en negativt ladet kommentar. Selv syntes jeg bare det var morsomt, men jeg skal virkelig ikke la bloggen bli et sted hvor jeg åpner for nettroll til å leke fritt. Nobody is perfect. Jeg har det store nesehullet mitt, og nettrollene har sine onde kommentarer :)


Hvilken farge har du på leppene dine denne sommeren?

2 kommentarer

Anette

18.07.2015 kl.13:19

Så fint sminket du var! :)

Ha en riktig fin lørdag <3

Aina Bäckman Hatlebrekke

18.07.2015 kl.21:07

Så utrolig fint! :)

Skriv en ny kommentar

hits