Fremtiden etter russetiden


For en flott og, nesten, solrik dag i dag! I mitt hode skinner i alle fall sola midt på himmelen, og lyser opp hverdagen min. I går ble jeg ferdig med russetiden, og kunne endelig pakke bort russebuksa! Nå kan jeg endelig bruke de nye klærene mine, som dere ser så er jakka på bildet ny. Jeg har vel ikke utrykket noe annet enn at jeg har gledet meg til å bli ferdig med russetiden den siste uka. Fra å ha min siste festdag i går, sitter jeg nå og jobber med prøveeksamen i media. Jeg har bare 12 skoledager igjen, og i neste uke begynner de beinharde skikkelige eksamenene. Jeg har kommet opp i nynorsk, bokmål og mediefag! Alle tre er fag jeg klarer meg godt i, så dette skal bli plankekjøring. Nå får jeg endelig fritid tilbake, og har tid til å gjøre slik jeg vil. Skole tar ikke opp all min tid lenger, og jeg kan med stolthet si at jeg snart har fullført påbygg! Jeg skal skrive et innlegg om det når sommeren nermer seg enda mer, fordi det har ikke bare vært lett med kun oppturer. Det har vært hardt, utrolig hardt!

Jeg hadde en fantastisk og intens 16. og 17. mai feiring. Jeg feiret siste del av russetida med utrolig mange gode venner, og kan absolutt tenke tilbake med alle russeminnene som positive. Jeg gikk også i russetoget i går, som var utrolig gøy. Selv har jeg alltid vært den som står på sidelinjen med store stjerner i øynene, men i går fikk jeg oppleve hvor utrolig gøy det er å være med selv. Jeg og noen klassevenner hadde temaet "Fifty shades of gay", som var fargefullt og lekent. Jeg kan muligens vise bilder av det senere, om ikke prøveeksamen tar over all tiden min i kveld. 

For meg gjenstår det nå kun å få gode karakterer på eksamen, for å komme inn på BI og UIS. Deretter må jeg ta ett av de hittil vanskeligste valgene i livet mitt, skal jeg studere journalistikk eller markedsføringsledelse? Jeg har grublet på det i over 3 måneder nå, og kommer ikke frem til et svar. Jeg kommer garantert til å være like usikker om jeg er så heldig å bli tilbudt skoleplass på begge stedene. "Skal jeg velge det jeg tror at jeg liker best, eller det som har flest fremtidsutsikter?", spør jeg meg selv hver eneste dag.

Hvor lenge har du igjen av skolen?

2 kommentarer

kristin

18.05.2015 kl.23:50

Velg det du tror du kommer til å like best!

Jeg går markedsføring på bi, bare spør hvis det er noe du lurer på :)

Pia Vinningland

19.05.2015 kl.14:29

kristin: åå, tusen takk! Hvilken markedsføringslinje er det du går på? :)

Skriv en ny kommentar

hits