Eksamenstrekk i stinkende russebukse

Heisann alle sammen! I dag vil jeg utrykke mine følelser for, den nå hatede, russebuksa mi. Jeg har nå brukt den i godt over en måned (tok den på den 9.april). Den har vært på hver eneste gang jeg har gått ut av huset her hjemme, og den har aldri blitt vasket. Dersom jeg hadde vasket den, hadde jeg risikert å bli klippet av den ene buksefoten. Den lukter vundt, den er skitten, den er slitt og den er utrolig ekkel! Alt jeg spiser og drikker, får også buksa mi smake på. Jeg må helt ærlig innrømme, jeg gleder meg sinnsykt til å ta den av på søndag. Jeg tror aldri jeg har følt behovet for å dusje så ofte, som når jeg bruker denne buksa. Det hele har ressultert i at håret mitt nå blir fett etter 1-2 dager. Slik har jeg aldri hatt det før. Akuratt nå henger russebuksa på lufting, i et desperat forsøk på å få den "luktfri".

Jeg har allerede planlagt antrekk for en hel uke etter 17.mai. Jeg er virkelig klar til å bruke klærne mine igjen, noe jeg savner inderlig mye. Jeg gleder meg til å bruke skjørt, kjoler, kåpene mine, hatt og alt annet jeg har hatt liggende en god stund! Jeg har handlet inn noen nye klær og sko, som jeg selvfølgelig gleder meg til å endelig kunne bruke. For meg som varierer antrekkene mine hver eneste dag, har det vært avslappende, men utrolig frustrerende å bruke den samme buksa hver eneste dag. Jeg har virkelig savnet det lille presset jeg legger på meg selv hver eneste kveld, hvor jeg er nødt til å finne et antrekk til dagen etter.


Antrekket fra i går, var mer eller mindre likt alle andre antrekkene den forrige måneden.. hehe

Allerede på mandag starter jeg opp med prøveeksamen i mediefag, noe som blir utrolig tungt! Tror ikke det vil bli lett å møte opp på skolen for å ha eksamen dagen etter 17.mai. Men, jeg skal nok klare det! Litt uoffisielt, har jeg nå sommerferie. Jeg har ingen "vanlige" skoledager igjen, og trenger bare å møte opp på eksamener, og forberedelsesdager. Jeg ble foresten trukket opp i nynorsk skriftlig, så min ofisielle sommerferie starter 5.juni, jippi! Jeg hadde egentlig håpet på å komme opp i matematikk skriftlig, men så lenge jeg kommer unna muntlig eksamen er jeg lykkelig. En liten funfact om meg, er at gjennom mine 6 år på ungdomsskolen og videregående, har jeg aldri hatt muntlig eksamen. Jeg har hatt ren flaks med meg hele livet!

Har du blitt trukket i eksamen?

5 kommentarer

Føler den!

Sunniva

14.05.2015 kl.15:32

Fint antrekk!

Øhm

14.05.2015 kl.15:42

Skulle kanskje starta russetiden på rett dato da? Du vet, 1 mai som russ flest...

Pia Vinningland

14.05.2015 kl.15:45

Øhm: Vi i Haugesund starter russetida tiiidelig i April, så var nok ikke jeg så bestemte det! :)

Emilie-Therese

14.05.2015 kl.16:34

Jeg føler så sykt med deg når det kommer til russebuksa! Å enda har jeg bare hatt min på siden 30 april!

Jeg ble trukket opp til matteskriftlig.

Skriv en ny kommentar

hits