What a good day + giveaway

Heisann! Jeg har hatt en helt utrolig god dag i dag! Jeg hadde prøveeksamen i norsk, som jeg nailet en 5`er i. Jeg fikk tilbake matte heldagsprøven min, og sitter nå med 5 i matte i standpunkt! Trodde egentlig det var fysisk umulig for meg på påbygg, men jeg fikk det til etter flere uker med svette og blod i matematikktimene. Nå har jeg brukt hele kvelden min til å komme med nye innspill og skrevet en hel markedsføringsplan i mediefaget, som er min allersiste innlevering på videregående skole! Er egentlig helt sykt å tenke på at jeg har hatt mine siste prøver, innleveringer og fremføringer. Vertfall at jeg er ferdig med videregående om kun noen få måneder! Kan enda huske de kriblende følelsene da jeg bare drømte om å komme inn på mediefag, og nå er alt snart over. 

Til helga skal jeg på russetreff i kongeparken, noe som egentlig har vert mitt største argument for å holde ut dette skoleåret. Jeg har gledet meg siden jeg gikk på ungdomsskolen til å gå på landstreffet, fordi da skal min indre russesjel virkelig få riste av seg all energi. Som jeg sa for noen dager siden, ble jeg syk på søndag. De siste dagene har gått ut på å kontrollere feberen med paracett og ibux, for å kunne leve et normalt liv. Jeg har dratt på meg en skikkelig forkjølelse og ørebettenelse, og kan nå kun trygle høyere makter for å bli frisk innen fredag. Syk eller frisk, landstreff skal jeg på uansett!


Var foresten en leser som tipset meg om at det muligens var noen av dere som hadde lyst på russekort fra meg, og at jeg kunne sende dem i posten. Dette syntes jeg var en super ide! Jeg har ingenting "pinlig" på mitt russekort, så det er ikke så veldig kleint for meg å vise det frem liksom. Har flere venner som driver med youtube og blogg, som har gjort det samme til sine følgere. Dersom interessen er stor nok, kan jeg få sendt ut russekort som en liten giveaway til noen av dere solstråler.

Hvordan går det med deg på jobb/skolen?

Én kommentar

Wow, så flink du er! Jeg går selv påbygg, men kan bare drømme om å få 5'er i matte. Hehe! Stå på :-)

Ha en fortsatt fin dag!

Skriv en ny kommentar

hits