How to make sunday a funday

Heisann alle sammen! I dag er det søndag, stor sol utendørs og jeg ligger syk innendørs. Av og til lurer jeg på om jeg er dømt til å være syk på solfylte dager, ettersom jeg alltid presterer å bli syk. I dag hadde jeg virkelig lyst å gå ut og finne på noe gøy, men måtte desverre bli sengeliggende med netflix og viaplay. I den anledningen hadde jeg intet annet valg, enn å dagdrømme om de forskjellige tingene jeg hadde hatt muligheten til å gjøre i dag, dersom jeg ikke var syk. Tingene jeg skal tipse om i dag, er ting man kan gjøre både inne og ute, syk eller frisk. Tenker meg at ikke hele Norge er solfylt hver eneste søndag, og derfor kan jeg like greit gi noen generelle tips som er mangfoldige i forhold til værtilstanden.

1. Grille
Alt jeg hadde gitt for å gå ut og grille i dag. Jeg har siklet over grillbilder på snapchat og instagram i ukesvis, og hadde virkelig lyst i dag. Det er supersosialt å dra med seg en vennegjeng ut i hagen, stranden eller i skogen og nyte god mat. Ikke trenger det å bli noe dyrt heller, dersom man får nok mennesker med seg. Da kan man lett fordele hvem som kjøper hva, penger spart! Om man ønsker å nyte maten litt mer privat uten mange tilstede, er piknik med noen få gode venner også et supert alternativ, og det er minst like sosialt!Untitled #206

2. Kortspill og brettspill
Jepp, dette har jeg gjort i dag. Jeg er en skikkelig kort-freak, og jeg elsker å spille kort i timesvis. Dette er spessielt om sommeren, når jeg kan sitte ute og nyte sola uten å bli rastløs. Det eneste negative med å spille kort, er at jeg er en enormt dårlig vinner, og gjerne en dårligere taper. Dersom du føler at du ikke kan nok kortspill, så pleier jeg faktisk kun å google meg frem til noen, og vips har jeg et nytt kortspill jeg skal knuse alle bekjente i.  

3. Gå tur
Dette er en liten favoritt hos meg. Jeg elsker å ta med kamera ut i skogen for å knipse bilder av all den vakre naturen som jeg kommer over. Følelsen du får etter å ha gått tur er utrolig god, spessielt om man får gangsperre i kroppen dagen etter, da vet jeg at jeg ga alt jeg hadde. Det er også hyggelig å dra med seg noe god mat og en god venn, for å gjøre turen enda mer sosial og ha spising som et vendepunkt på turen. 

4. Gå til byen
Resturangene stenger aldri, og har alltid en plass til deg på søndager. De fleste har en travel hverdag hvor det er lett å glemme å ta vare på seg selv og dem rundt seg, og derfor kan det være godt å sette seg ned et sted for å prate og spise god mat.  Dette er også veldig avslappende, og dersom sola skinner er det ingen grunn til å ikke sette seg ute for å slikke litt sol i samme slengen!

by 5. Nettshoppe
Alle butikker er jo stengt på søndager, men det stanser ikke alltid min shoppinglyst for det om. Det er alltid gøy å kikke gjennom at nettbutikkene har inne, uansett om jeg skal bruke penger eller ikke. Vindusshopping på nett er spennende og inspirerende det også! 

Håper dere fikk noen gode tips ut av lista mi! Jeg hadde veldig lyst til å peppre den opp med netflix og alle mine favorittserier, men jeg ville så gjerne fokusere på det sosiale man kan gjøre på en søndag. Dersom alle vennene dine er på hytta eller landstedet ect, så for all del, dra frem favorittfilmen, god mat og neglelakken. Ha en skikkelig spadag for deg selv! Ble litt inspirert til å skrive et "10 ting du kan gjøre når du er alene"-innlegg nå, muligens det kommer i løpet av uka, hihi.

Hva gjør du på søndager?

Én kommentar

Her var det mange gode tips til hva man kan bruke søndagen på! Søndager pleier alltid å være daffedager her i huset, så det var greit å få noen forslag fra deg :-)

Ha en fortsatt fin kveld!

Skriv en ny kommentar

hits