Det som holder meg på skolen nå, er russetiden

Heisann alle sammen! Det er virkelig uvant å skrive her igjen, men det føles utrolig godt. I mars hadde jeg utrolig mye som skjedde, og det ballet bare på seg enda mer i April. Jeg har hatt så mange prøver, fremføringer, innleveringer og russearrangementer at jeg ikke kan telle dem på fingrer og tær sammen en gang. Hele fritiden min ble robbet fra meg, og jeg måtte trekke meg inn og leve et usosialt skoleelskende liv i to måneder. Jeg går jo trossalt påbygg, så jeg kunne ikke forventet noe mindre. På torsdg hadde jeg min aller siste prøve for i år, og nå har jeg bare prøve eksamen og de virkelige eksamenene igjen. Det føles utrolig godt å snart være ferdig med 13 år skolegang!

Påbygg beholder sitt rykte for meg, det er utrolig hardt! Det har vært så mange ganger jeg har hatt lyst å gi opp, kaste alle kortene på bordet og drite i alt som heter utdannelse. Når disse stundene har kommet, har det vært utrolig viktig for meg å ha noe å glede meg til. Noe som holder meg fast, og holder meg på skolebenken. Ting jeg har satt opp på "dette får du gjøre om du holder ut"-listen min var londonturen i høstferien, londonturen i vinterferien, påskeferien, vrengecamp, natt til 1 mai, og nå har jeg bare landstreffet i Stavanger og 17 mai igjen som holdepunkt. Det er snakk om 16 dager igjen med motivasjon, før eksamenene kommer og slår meg i fjeset dagen etter. 

Jeg er nesten sikker på at om jeg ikke hadde vært russ, hadde jeg ikke holdt ut. Det er utrolig digg å ikke tenke på hva man tar på seg hver dag, selv om russebuksen min stinker mer og mer for hver dag som går. Hver eneste dag går buksa gjennom en parfymedusj, og det begynner virkelig å bli ekkelt. Jeg kan ikke vaske den, fordi da bli den ene foten klippet av. Derfor har jeg frøset den ned, og hengt den ute i vinden et par ganger, for å fjerne lukt ect.

I anledningen når vi snakker om russebuksa, tenkte jeg at jeg like så godt kan vise den frem her på bloggen. Jeg har trossalt gått med den i 2-3 uker allerede, så den er ikke like ren og fresh lenge, men det får bare gå.


Helt på slutten her, må jeg bare informere at jeg aldri har vært serlig flink til å sy. Etter jeg sydde diverse gjenstander på russebuksa mi, innså jeg at det for lengst var på tide å legge sykarriæren på hylla. Stingene mine har allerede begynt å løsne litt rundt om kring, og det beviser bare en ting; min ting er ikke å sy. Jeg må nok fikse opp i det, for å så legge sykarriæren enda lenger opp på hylla. 

Det er også pga. russebuksa og russetiden at jeg ikke har blogget noe særlig. Ettersom mine antrekk den siste tiden ikke har vært serlig varierte, har jeg ikke sett poenget i å poste "dagens topp til russebuksa". Det ville vel egentlig bare vært kleint. Jeg er også usikker på hvor mye av russetiden jeg er villig til å poste her, men jeg er allerede fastbestemt på å dele landstreffet! Muligens jeg lager en film også, for å ha minnene selv i tillegg.

Er du russ i år?

5 kommentarer

Sølvi Birgitte Wærness

02.05.2015 kl.15:18

Lenge siden jeg har lest bloggen din nå....Håper du har en kjempe fin russetid og at du koser deg max! :D

Jeg er ikke russ i år men jeg var svartruss i 2012 :) Jeg vil gjerne ha et russekort av deg, du sender vel et i posten? Hva med å spørre leserne dine om de vil ha russekort av deg så tar du det som en liten giveaway til de som vil ha? :D

Veldig fine bilder btw! :D klem

Pia Vinningland

02.05.2015 kl.15:38

Sølvi Birgitte Wærness: for en god ide! Kanskje jeg skal gjøre det med russekortene ja :)

Sandra Marie

02.05.2015 kl.17:37

Var i 2009, haha. Kjempegøy da, så nyt det :-D

Buksa mi er aldri vasket og den stinker faktisk ikke heller.. men den ble jo litt "stiv" etterhvert, men spydde ikke på den eller noe.. heldigvis :p

Pia Vinningland

02.05.2015 kl.17:56

Sandra Marie: åå da var du heldige! Jeg har ikke spydd på den jeg heller, men jeg er et forferdelig søle menneske! Alt jeg spiser og drikker, får også buksa mi smake på :)

Sandra Marie

02.05.2015 kl.18:10

Haha, det er igrunn jeg og. Spesielt når det gjelder alkohol. Så hadde vel bare flaks :p

Skriv en ny kommentar

hits