DIY; Lag egen genial neglelakkfjerner!


Er du slik som meg, og er drittlei av å kjøpe inn haugevis av q-tips, bomulspadder og neglelakkfjernere, for å så finne frem alt hver enesta gang neglene dine fortjener en ny farge? Jeg bytter neglelakk sånn ca. hver til annenhver dag, og da er det ganske irriterende når noen av disse elementene plutselig ikke er tilgjengelig på lageret mitt. Jeg har derfor de siste månedene brukt slike bokser som du får kjøpt på hm, "express nail polish remover". Men fytti, det blir dyrt i det lange løp. Jeg trenger derfor en ny, økonomivennlig metode for å fortsette neglelakkforbruket mitt. I den forbindelse, fant jeg en helt genial DIY på pintrest, som jeg bare var nødt til å teste ut. Jeg har laget min egen neglelakkfjerner, all-in-one neglelakkfjerner. Så nå er det slutt på å løpe frem og tilbake til badet fordi jeg tok med for få bomullspadder da jeg satte i gang. Det hele tar max 10 minutter å lage, og virkelig hvem som helst kan få det til.

Jeg skal i dag vise dere hvordan dere også kan gjøre det, for hvem elsker vel ikke en easy-fix på sengekanten når man lakker neglene? Dessuten vil denne løsningen være superbillig i det lange løp. Totalt betalte jeg like mye for å få lagd denne, som en vanlig du får kjøpt på hm. Nå tenker dere sikkert, hva er vitsen da? Jo, det skal jeg fortelle dere nå. Når svampen i krukka blir slitt, eller neglelakkfjerneren går tom, er det bare til å sette inn en ny svamp, eller tilføre ny neglelakkfjerner. Å jeg syntes det er en mye enklere løsning, enn å måtte kjøpe neglelakkfjerner, bomullspadder og q-tips som en galning hele tiden. Dessuten slipper du også sølet når du heller neglelakfjerneren på bomullspadden. Please, YES!


Det første du må gjøre er å finne frem alt som er på bildet over. Blomstene og silkebåndet var bare for min egen del, du kan pynte krukka om du selv ønsker, men det er absolutt ikke et must. Jeg ville egentlig ha en rosa eller en blå svamp, men det var virkelig umulig å finne! Derfor endte jeg opp med å kjøpe en 10-pakning med gule svamper på biltema, til under 40 kr, det vil si at hver av svampene koster meg i underkant av 4 kr. Jeg har valgt å bruke et norgesglass, fordi det er klassisk, og lokket hindrer at neglelakkfjerneren tørker ut, helt genialt. Utenom dette, er en saks og en tusj veldig greit å bruke underveis.
Nå er det bare til å klippe i vei! Som dere ser på bildet over, så lager jeg en sirkel på svampen formet etter glasset. Dette er fordi den lille runde svampen, skal ligge i bunnen av neglelakkfjerneren. Når du tar fingen i glasset, er du ikke intresert i at fingen din skal stikke ned i havet av neglelakkfjerner i glassbunnen, og da blir en svamp en god demper. Min svamp far så tykk, så etter jeg hadde klippet ut sirkelen, måtte jeg klippe den i to tvers over. 
Dette er lettere enn det ser ut til, hvem som helst kan få dette til. Det du må gjøre er å finne frem den andre svampen, og dele den i to. Dette gjør du fordi når du skal presse svapene inn i glasset, så ønsker du at det skal være mest mulig press mot hullet i midten. Deretter legger du den ene svampen i glasset, deretter den andre. De skal ligge og forme seg som en, tornado, kan jeg si det? Vet ikke hvor klart det var, men håper dere forstår. Svampene skal på ett slags vis sirkulere seg rundt sentrum, hvor du skal ta neglene dine for å fjerne neglelakken.


The final step! Nå er det på tide å sjenke dette norgesglasset med neglelakkfjerner. Det blir ikke mer avansert, enne at du heller neglelakkfjerneren opp i glasset. Jeg valgte å gjøre dette med sirkulære bevegleser, for å spre neglelakkfjerneren i hele svampen. Deretter lot jeg alt synke, før jeg snudde det på hode for å få det til å spre seg ekstra godt. Pass på at glasset/krukken du har valft til prosjektet egner seg for å bli snudd, ellers kan det bli litt søl om det skulle lekke neglelakkfjerner.
Vil du prøve denne DIY`en?

6 kommentarer

inabellee

02.04.2015 kl.17:15

Genialt!!! :O

Marie Oma

02.04.2015 kl.17:17

Kjempe stilig! Også ble den så pen :-) Takk for tips. dette skal jeg prøve meg på!

Silje Eriksen

02.04.2015 kl.19:48

Åhh genialt!!

Kine Panda

02.04.2015 kl.20:07

Smart og stilig !

Marlene

03.04.2015 kl.11:36

Kjempesmart! :-)

PinkLadyXoXo

03.04.2015 kl.19:58

Denne var smart og lekker :-D

Skriv en ny kommentar

hits