Lillehammer throwback

Heisann! På fredag kom jeg hjem fra en spennende klassetur til Lillehammer. Vi var der for å oppleve amandusfestivalen, hvor hele 3 av mine klassekamerater var nominert til forskjellige priser. To av dem kom til og med hjem med seieren i boks, veldig fortjent også. Det var helt utrolig mange gode bidrag og filmer til festivalen, og det var virkelig lærerikt å se så mange unge og kreative menneskers arbeid. Selv om film ikke er det kjekkeste faget på media, etter min mening, var denne turen virkelig verdt det! 

Som vanlig, klarer jeg aldri å pakke skikkelig når jeg skal ut på reise. Jeg hadde sett for meg litt småsnø, men ellers fin sol og pent vær. Med min store uflaks, kom det snøstorm når jeg ikke hadde med meg en skikkelig ytterjakke en gang! Så der vandret jeg i Lillehammers veldig mange (superbratte) bakkker, i ankelbuse og joggesko. Ja, lillehammer er virkelig den byen med flest bakker, og jeg forstår nå hvorfor OL ble holdt i akuratt denne byen, haha. Det ble heller ikke så mye shopping som jeg hadde trodd, ettersom det var veldig mangel på søvn. 

På nyhetene og i media ble det varslet om så mye snø, at flyavgangene ble stanset på gardemoen. SAS ble innstilt, men heldigvis flydde vi med Norwegian og kom oss hjem. Jeg kan ikke huske at det har snødd så mye siden jeg var ei liten jente! Vi kunne ikke vandre i 10 minutter uten å se ut som en levende snømann. Men, det var egentlig veldig deilig å vite at jeg skulle reise hjem før alt ble om til slaps. Jeg elsker snø, men kan ikke fordra slaps. Så da jeg kom hjem til solfylte Haugesund, slengte jeg solbrillene på før jeg gikk hjem til en vellfortjent tornerosesøvn. Selv om jeg ikke hadde hatt noe i mot å vært igjen i Oslo en ekstra dag eller to.

Hva skal du i påsken?

3 kommentarer

l e n a j e n s e n

29.03.2015 kl.15:51

så herlige bilder!

Karoline

29.03.2015 kl.15:53

Så mange fine bilder!! Det ser kjempekoselig ut :)

Silje Eriksen

29.03.2015 kl.17:23

Herlige bilder :-) Min plan for påsken er en tur hjem til Bergen :-)

Skriv en ny kommentar

hits