Full kontroll

Nok en gang måtte jeg skaffe meg en personlig almanakk, som jeg har vært helt avhengig av de siste årene. Jeg kan ikke lenger se for meg en hverdag uten denne geniale lille boka. Konseptet til Personlig almanakk hvor du får designet og personliggjort din egen almanakk, passer meg i aller høyeste grad. Jeg er helt avhengig av å ha kontroll på dagene mine, og vandrer ellers rundt med en gigantisk klump av usikkerhet i magen. Det å ikke vite når jeg skal på jobb, når neste prøve er eller når jeg skal gjøre diverse ting, passer ikke meg. Jeg stresser meg selv helt opp i skyene, inntill jeg innser at det er på tide å kjøpe en ny almanakk. Heldig som jeg var, vant jeg et gavekort på <denne> bloggen, så slapp jeg å bruke penger på enda en almanakk. 

Tidelgere har jeg alltid valgt almanakken i størrelsen medium, hatt store bildecollager på både fremsiden og baksiden, og hatt vertikale sider med datoene. Denne gangen ville jeg gå mot min egen rytme, og bryte det vanedannede mønsteret jeg hadde. Jeg ønsket meg noe rent, men fortsatt inspirerende. Jeg ønsket meg noe lyst og lite, som var lett å ta med seg uten å tiltrekke seg all verdens oppmerksomhet. Derfor valgte jeg en enkel lys, liten almanakk med horisontalt innhold. Jeg angrer på at jeg ikke har gjort dette tideligere, fordi jeg er så mye mer fornøyd nå enn før! Den er så liten at den får plass oppi nesten alle vekene mine, men den er fortsatt ikke for liten. Skal ærlig innrømme at min første almanakk hadde et stort selfie av meg selv på utsiden, og jeg er ganske så sikker på at det er noe jeg ikke vil gjøre igjen. 


Noe personlig almanakk ikke har hatt tideligere, er disse geniale fargekodene langs sidene i boka. De gjør det mye lettere å finne frem til månedene o.l. som du trenger å se på. Endelig har det kommet en løsning så du slipper å bla deg gjennom over 40 sider for å finne datoen du ønsket å finne frem til. Jeg er vertfall veldig fornøyd med dette, og ble veldig overasket på en positiv måte da jeg oppdaget dette. En utrolig søt og genial effekt på almanakken, som gjør hverdagen nok ett skritt lettere. Personlig almanakk har virkelig gjort livet mitt lettere, og løftet byrden av å måtte være avhengig av mobilen for å kunne avtale ting.Hvordan holder du orden på dagene dine?

2 kommentarer

Iselin Renée

04.02.2015 kl.17:28

Fine bilder :)

Madde K.K

04.02.2015 kl.18:20

Så flink du er! Holder ikke orden på de, lol :/

Ønsker deg en fortsatt fin uke :)

Skriv en ny kommentar

hits