Pierced ears

Vet dere hva? i dag overvant jeg min egen frykt, og fikk endelig tatt to ekstra hull i øreflippene. Har lenge sett på bilder på av veninner, andre bloggere, weheartit og pintrest; og konklusjonen min har lenge vært at det er utrolig flott og feminimt med flere hull i ørene. Det gir så mange muligheter for variasjon og lek, og etter min mening kan man i større grad velge om man ønsker å ha rocka eller feminint tilbehør. Nå må jeg vare vente 6 uker til, så kan jeg style ørene mine akkurat som jeg selv ønsker! Jeg har kjøpt inn en hel haug med øredobber som jeg storgleder meg til å få bruke.

Sist gang jeg tok hull i ørene var jeg 6 år, livredd og klar til å flykte landet allerede etter det første hullet var skutt. Strengt tatt var jeg så redd, og hadde utrolig vont, etter det første hullet var tatt. Jeg blodnektet å ta hull nummer to, og husker at det måtte mye overbevisning og litt bestikkelser til for å få meg til å sette meg ned i stolen igjen for å fullføre "hull i ørene"-prosjektet. Jeg husker også at jeg var utrolig stolt over hullene i ørene mine når begge var tatt, og gledet meg til å gå på skolen for å vise det til alle veninnene mine.

Helt ærlig, har jeg gått rundt og vært ekstremt nervøs i hele dag. Muligens i flere uker. Jeg var nesten helt sikker på at jeg kom til å feige ut, igjen, etter det første hullet ble tatt. Heldig som jeg var, kunne salongen tilby meg å ta begge hullene på en og samme tid. Selvfølgelig takket jeg ja, ettersom min evige frykt mot nåler og spisse gjenstander hadde skremt meg bort fra det hele om det ikke var tilfellet. Jeg forventet at det hele skulle gjøre utrolig vondt, og var veldig klar til å ligge i senga resten av dagen. Overraskende nok gjorde det bare vondt de første minuttene, og nå er det bare litt ubehagelig. Lykke sier bare jeg! Nå skal jeg bare være flink til å rense og drive renhold, fordi jeg skal ikke ta hullene på nytt dersom noe går galt, noe det har gjort tideligere. Hullene i ørene mine skal ikke få sjangsen til å gro igjen, fordi nå er jeg ferdig med hull i ørene, og skal aldri lage flere hull på kroppen igjen, forhåpentligvis. 


Hvor har du piercinger?

3 kommentarer

Sunniva

03.02.2015 kl.17:52

det ble kjempefint! synes mange hull i ørene er så utrolig pent.

Madde K.K

03.02.2015 kl.18:02

Det ble kjempe fint!

Håper du får en fin uke :)

christineskun

03.02.2015 kl.18:33

Så fint, det kledde du virkelig :)

Skriv en ny kommentar

hits