What I want from London

Heisann alle sammen! Wow, for et fravær jeg har hatt. Det er virkelig ikke bra, og jeg kan ikke få beklaget nok. Det må være skikkelig drit å lese hver gang jeg skeiver om fraværet mitt her på bloggen, så jeg skal ikke nevne det mer enn hva jeg har gjort nå. Jeg har noen superspennende å fortelle dere, det første er at jeg skal nok en gang til London! Jeg har virkelig fått dilla på å reise dit, og det er definitivt en av mine favorittbyer å reise til for litt shopping.

I den anledning har jeg laget meg en liten collage over hva jeg planlegger å kjøpe der. Jeg er en ekstrem spontanshopper, og må derfor lage meg lister og collager for å ha noe å holde meg til. På den måten holder jeg meg unna kjøp som egentlig ikke ender i å bli brukt. Jeg planlegger å lage et innlegg om spontanshopping senere, samtidig som jeg også kommer til å dele en, forhåpentligvis, veldig positiv nyhet med dere i kveld.
what i want

Som dere ser holder jeg på å oppgradere garderoben min til noe som passer våren litt mer. Jeg er veldig lei av det sure været utenfor, og vil derfor egentlig bare hoppe over de neste månedene, slik at jeg får sett dagslys igjen. Blomster, tørre veier, sol og litt skyer er alt jeg klarer å tenke på nå. Det har vært så mange dager hvor jeg bare har kunnet drømt om å ta antrekksbilder i det siste, at jeg klarer ikke annet enn å tenke på våren som er rett rundt hjørnet. Jeg håper jeg finner mye pastellfargede klær, ettersom jeg har fått heeelt dilla på det i det siste, både i klær og på andre detaljer. 

Hva har du lyst å kjøpe til våren?

3 kommentarer

RikkeTherese95

12.01.2015 kl.19:52

Så mye fint!! :-)

Lilli

12.01.2015 kl.21:23

Mye fint! (:

Sara Kvammen

13.01.2015 kl.01:06

så stilig! :D

Skriv en ny kommentar

hits