I will survive


Utenom litt jobb og arbeid noen dager av ferien, prøver jeg å slappe mest mulig av i ferien. Med mye skole, jobb, freelance, blogg og andre gjøremål blir hverdagen min uten ferie veldig full, og noen ganger sliter jeg med å få skikkelig tid til kun meg selv. Til tider føler jeg meg skikkelig innesperret i meg selv, fordi jeg gjør så utrolig mye på kommando av meg selv. Jeg jobber, blogger, skriver avis og jeg studerer. Det er mye å gjøre på en og samme tid, ikke rart jeg er helt utslitt hele tiden. Derfor er det så utrolig viktig at jeg liker det jeg gjør, ellers hadde jeg aldri orket 6 flere måneder med det. 

Nå har vi kommet til 2.juledag, noe som vil si at det bare er èn dag til alle butikkene åpner seg for oss igjen. Jeg har enda en dag igjen som jeg kan bruke på avslapping. Jeg har iallefall mestemt meg for å stå opp tidelig i morgen, slik at jeg rekker å kikke i butikkene før jeg skal videre på jobb. Hvert eneste år pleier jeg å dra Sander med meg på alle kjøpesenterene tiiiidlig om morgenen, men i år blir det andre boller, fordi i år skal vi begge jobbe. Litt trist, ettersom de gode tilbudsvarene blir solgt raskt. But, I will survive.

Skal du på romjulssalget

Én kommentar

Madde K.K

26.12.2014 kl.13:29

Nyt denne dagen! :) Skjønner veldig godt det "stresset", men som du sier da er det viktig at man liker det man holder på med :)

Ønsker deg en flott romjul og et godt nyttår!

Skriv en ny kommentar

hits