Julestemning - hva er det?
God jul til dere alle! I dag ble jeg vekket på senga av Sander med mange julegaver. Hvert eneste år pleier vi å ha en liten "mini-julaften" hvor vi åpner presangene fra hverandre. I år ble jeg dødsglad da jeg åpnet gaven han hadde kjøpt til meg i dag. Jeg har snakket om å kjøpe meg et polaridkamera i over ett år, men har aldri fått meg selv til å gjøre det. Heldig som jeg er, hadde værdens snilleste gutt kjøpt kameraet til meg! Lykke i en boks.

Ellers har jeg aldri vært personen som får julestemning, og i år er ikke annerledes. Hva vil det egentlig si å ha julestemning? For meg er jul en hel måned med masse stress og rot som alt bygger seg opp mot en kveld, hvor man endelig kan senke skuldrene for en kveld. Deretter begynner ryddingen, roproblemene fordi jeg aldri vet hvordan jeg skal få plass til ting, så kommer Norges store byttedag hvor det er stappfullt i alle gater og sentre, og helt til slutt kommer nyttårsaften. Hvordan skal vi få tid til å slappe av og nyte denne "julestemningen"? Ikke vet jeg, men muligens alt stresset er en del av det.

Selvom jeg ikke helt vet hva det vil si å ha julestemning, vil jeg alikevell ønske dere alle en storartet jul. Jeg håper dere alle koser dere mer enn dere burde, og for all del slapper av og har det gøy med deres nermeste og beste. I dag handler det om å ta vare på enhver rundt seg, og sette pris på det man har. GOD JUL!

Hva er din definisjon på julestemning?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits