Når du er så utslitt, at hver ferie blir hellig


I dag er det bare 17 dager til juleferie, og jeg gleder meg som en liten 5 åring til ferien. Ikke fordi det er jul, men fordi det er ferie. Jeg liker jul, men jeg har hatt påbygg siden sommeren, og ser nå på hver og en ferie som noe helligt og en tid som har noe vakkert over seg. Jeg har virkelig begynt å sette pris på de feriene og helgene hvor jeg ikke har noe å gjøre. Jeg har forelsket meg i å sove på både dagtid og nattetid, fordi uten det kommer jeg meg ikke gjennom skoledagen dagen etter. 

Hjemme har vi nå pyntet til jul, lys og pakkekalender er kommet opp. Selvfølgelig må jeg legge til at jeg også har Flax-kalender, som jeg satser på at jeg vinner noe på for første gang i år. Hver kveld skal jeg nå kose meg med klassikeren Jul på månetoppen som jeg ser på annen hvert år. Det er den eneste tv-kalenderen jeg noen gang har likt, og jeg blir alltid glad når det er akuratt denne julekalenderen sin tur på tv-skjermen. 

Gleder du deg til ferien?

Én kommentar

Marie-Madelen Bekken

02.12.2014 kl.17:53

åh klarer nesten ikke å vente, selv. Jeg har hatt så mye å gjøre i det siste med eksamen og tull, så nå er jeg lei og klar for en ordentlig ferie.

Skriv en ny kommentar

hits