Bivirkninger

Hei og hallo alle sammen! I går var jeg ikke i form til å blogge, i det hele tatt. Vi russ ble i går kalt inn til å ta vaksine mot hjernehinnebettenelse, og det ville jeg jo ha ettersom dette var frivillig. Jeg er egentlig vettskremt for sprøyter, men valgte å ta den alikevell. Bedre å ta en sprøyte, enn å bli rammet av en sykdom du kunne vært foruten, mener da jeg. Helsesøsteren som skulle sette sprøyta på meg merket at jeg var nervøs, og beroliget meg med at flesteparten faktisk var like nervøse som meg.

Helt siden jeg tok sprøyten i går har jeg vært skikkelig dårlig og hatt utrolig vondt i armen. Feber, kvalme, skjelving og andre bivirkninger kom bare noen minutter etter sprøyten var tatt. Jeg får alltid mange bivirkninger når jeg tar sprøyter, denne gangen var det samme som alle andre. Så, jeg var sengeliggende og slapp i hele går, fikk ikke sove og vandrer rundt som et monster i dag. Større ringer under øynene har jeg ikke hatt før, for å si det slik.

Er du redd sprøyter?

5 kommentarer

Ingrid

26.11.2014 kl.16:59

Håper formen er bedre nå :) Jeg er ikke spesielt glad i sprøyter, men har måtte ta ganske mange, så nå er jeg mer vandt til det.

Emilie-Therese

26.11.2014 kl.17:33

Så fint antrekk :)

Jeg er kjempe redd sprøyter når det kommer til meg selv, men ellers så gleder jeg meg til jeg skal begynne å sette CVK og IV når den tid kommer og jeg selv er startet på sykepleieren :)

Pia Vinningland

26.11.2014 kl.18:05

Ingrid: Åå, heldige deg som har blitt bandt til det! Det er nemmelig noe jeg aldri kommer til å bli, hehe

Pia Vinningland

26.11.2014 kl.18:07

Emilie: Åhh, høres spennende ut! Tror heller jeg ville foretrukket en sykepleier med sprøyteskrekk selv, enn en uten, fordi da hadde personen hatt muligheten til å snakke med meg med skikkelig forståelse, hehe :)

Emilie-Therese

26.11.2014 kl.18:42

SV; Det tror jeg også. Jeg kommer i alle fall til å bruke det i bakhue når jeg selv kommer så langt i utdanningen!

Skriv en ny kommentar

hits