Jeg hater mørketidforholdeneHerregud hvor deprimerende det triste været som klanger utenfor vinduet mitt er. Regnet bare faller ned, og gjør det umulig for meg å finne på noe som helst, som ikke innebærer netflix. Det gjør ikke saken noe bedre at mørket kommer allerede klokka 17.00.. Må helt ærlig si at når tiden er kommet for at mørket er på plass allerede når jeg går HJEM fra skolen, høres hakket værre ut, fordi da får jeg ikke blogget noe særlig. Jeg kommer aldri til å bli personen som tar alle bloggbildene mine innendørs, og det er omtrent ulovlig å ta bilder av meg med blits. Så hva skal jeg gjøre da?

Jeg hater å trygle alle i klassen om å gå ut med meg i friminuttet for å ta bilder av meg, det er så kleint og ukomfortabelt. Sander er alltid personen som tar antrekksbildene mine, fordi han vet akkuratt hvordan jeg vil ha dem. Russetiden med russebukser kunne vel for min del startet allerede nå, ettersom antrekksbilder ikke kommer til å være noe aktuellt når den tiden kommer, hehe. Jeg får vel egentlig starte en kreativ tankeprosess å finne ut hvordan jeg kan løse dette problemet med bilder, tid og lys. 

Hva er ditt forhold til denne mørke tiden av året?

5 kommentarer

Tine

26.10.2014 kl.17:32

fin du er :)

- legg meg til som venn så kan jeg lese bloggen din fast :)

Ida

26.10.2014 kl.17:58

Kjempefine bilder av deg! :-)

utfordrendehverdag

26.10.2014 kl.19:11

Er helt enig, den mørke tiden er helt forferdelig!

Style by Ida

26.10.2014 kl.20:34

Fin hatt og fint skjerf:) Lys og bilder er virkelig et problem nå for tiden. Jeg eller "fotografen min" er aldri hjemme før i tretiden. Da begynner det allerede å bli mørkt, og vi må liksom haste ut for å ta bilder. Løsningen tenkte vi var helgen, men med det dårlige været som har vært i det siste, så har ikke det funket så godt heller

connie rossing

28.10.2014 kl.00:01

så utrolig fin farge på hatten og skjerfet!

elsker både mørketider og lysetidene. de er fine på hver sin måte :-)

Skriv en ny kommentar

hits