London callingI dag er endelig dagen jeg har ventet litt for lenge på her. Jeg reiser alene til London med Victoria! Vi har lakt masse shopping inn i timeplanen vår, hvor Primark, urban, topshop og Forever21 er på toppen blandt de obligatoriske butikkene. Vi har funnet frem oyster-cardene våre, og er virkelig klare til å reise med kultiren i London. Selv om vi egentlig ikke helt forstår oss på rutene. Men, vi kan få svar på alt vi vill så lenge vi spør med et smil. 

Jeg vet ikke helt om jeg finner tid til å blogge, ettersom det ikke er internett på hotellet vi skal på. Trodde alle hotell hadde wifi i dag, men nei dette hadde kun internetcafe. Jeg har i den grunn forhåndsskrevet et par innlegg til hver dag, fordi det skal ikke bli helt tomt på bloggen. Jeg har spart opp masse bilder som jeg kan dele, antrekk og annet for bloggen. Det er egentlig grunnlaget mitt for fraværet her de siste dagene, jeg har spart opp alt bloggmaterialet jeg kan til London turen.

Har du reist i år?

4 kommentarer

Sandra Marie

12.10.2014 kl.13:44

heeldig:D reiste endel i sommer:)

Kristine Edvardsen

12.10.2014 kl.14:01

Hvis dere vil shoppe anbefaler jeg dere å dra til Startford Shopping Centre som ligger på stoppet som heter Stratford på underground kartet. De har alle disse butikkene og mange av dem er gjerne større med bedre utvalg i tillegg til at det ikke er like fullstappet så man kan faktisk se klærne i butikken og slippe å stå i kø i 10 min for å komme til prøverommet ;) De har i allefall Forever 21, Topshop, Primark, Pull and Bear og masse annet!

Ann Cathrin

12.10.2014 kl.19:24

Heldig! Kos deg masse og god tur :)

Charlie

18.10.2014 kl.15:59

Pleier å ta en titt på bloggen din hver uke fordi jeg syntes at bloggen din er så koselig og elsker bildene som du legger ut. Jeg blir rett og slett inspirert :)

Jeg syntes at det er utrolig snilt at du lager innlegger forhånd siden du ikke har internet der så du kan ikke blogge i london, men det at du bryr deg om leserne dine og ikke bare lar bloggen din ligge i en uke uten noen beskjeder ellernoe, er faktisk bra gjort! :D

Skriv en ny kommentar

hits