Sealed lipsNå som høsten har etablert seg godt hos oss nå, og vinteren ikke er langt i sikte, er det viktig å pleie leppene sine. Jeg får utrolig lett tørre lepper, og da er det bare en utvei - fuktighet! Jeg har en helt enorm uvane å våte lippene mine med tungen når leppene er tørre, og dette gjør jo bare galt verre. Jeg har heller aldri vært noe særlig fan av å bruke masse penger på dyre skjønnhetsprodukter, ettersom jeg har flere lister med andre ting jeg ønsker å kjøpe.

Gjennom mine 18 vintre, har jeg så langt erfart at ofte kan det billigste være det beste. Jeg har i den grunn lagt all min tillit i EOS, som fungerer like bra hvert eneste år. De både lukter, og smaker godt. De holder leppene fuktige, og de er ikke minst veldig budsjettvennlige med tanke på varigheten. De er så brukervennlige, og man har alltid plass til EOS i veska, så når man skal ut er det helt genialt å ha med seg.

Jeg har også noen skrubb produkter fra Mary-kay, men disse kan jeg da ikke bruke i alle anledninger? Hvor tullete hadde det ikke sett ut om jeg skulle skrubbet leppene mine på skolen, når jeg har EOS som et godt alternativ? Mary-kay sine leppeprodukter er veldig gode, og jeg har skrevet om dem tidligere HER. Leppene føles babymyke etterpå, men de er ikke brukervenlige ettersom du rett og slett ikke kan sitte på skole, jobb eller andre anledninger med disse. 

Hvordan bekjemper du vintertørre lepper?

Én kommentar

Maria

13.10.2014 kl.22:15

Jeg er totalt avhening av lepsyl! Bruker også mye EOS:)

Skriv en ny kommentar

hits