Fisheye addicted

I dag folkens, har jeg bevegt meg ut av husets fire vegger. Er flere venner og bekjente som har fortalt meg at ut i fra det jeg skriver på bloggen, så er alt jeg gjør å se på netflix og kommentere været. Men, slik er jeg faktisk ikke. Den lille 30 minutters spaserturen til skolen får vell holde? Neida, jeg tuller. Jeg er ute og jeg gjør noe hver eneste dag, men det har seg bare slik at hverdagen min er en privatsak og ikke en bloggsak. Det vet nok dere som følger bloggen min.

Men, i dag skal jeg bryte med min egne mainstream blogging, og faktisk fortelle med både tekst og bilder hva jeg har brukt høstferiens eneste tirsdag på. Det har faktisk vært en utrolig produktiv og hektisk dag for meg idag. I dag sto jeg utrolig nok opp klokken 08:30(?!?), noe som for meg aldri skjer frivilig ellers i en skoleferie.

Jeg måtte bli med Victoria på politihuset for å fikse pass til London. Deretter var det rett hjem for å skrive en sak for Haugesunds avis, før jeg måtte omtrent løpe ut for å rekke å spise lunch ute med noen venninner på kaien. I 4-tiden måtte jeg igjen hjem igjen, og har helt til nå jobbet med flere saker for Haugesunds Avis. Noe jeg enda ikke er helt ferdig med. Som dere kanskje skjønner, har jeg hatt en så travel dag at når jeg nå skulle ut å ta antrekksbilder, var det allerede blitt mørkt. Just my luck, haha. Dette ble nå langt og kjedelig, så tenker meg at jeg runder av innlegget nå.

Hva har du gjort i dag?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits