Trendy klær til under 500 kr

 Acne, Alexander Wang, Michael Kors og alle de andre store merkene har i år alle sammen veldig fine høstkolleksjoner. Jeg vet ikke om det bare er meg, men høst og vinterkolleksjonene er alltid de peneste. De dyre merkene har plagg som vi alle gjerne skulle ønske at vi hadde, og at vi kunne kjøpt nye plagg fra dem hver eneste sesong. Dessverre har ikke alle penger som vokser på trær, og da må vi nøye oss med de samme gamle kjedebutikkene, som lager kopiverisjoner av de store motemerkene.

Jeg begynner å bli ganske let av de store motebloggerne som kun lager innlegg hvor de tipser om trendy plagg, som koster mer enn lommeboken min har plass til. Selvfølgelig har jeg lyst på det, men for lommeboka mi kommer det da til å svi i en uendelig lengde. Det må være noen der ute som føler det samme som meg rundt dette emnet, jeg nekter å tro på at alle har råd til og kun kjøpe seg det dyreste hele tiden. I denne anledning har jeg nå samlet sammen noen trendy plagg for årets høstsessong, som ikke koster mer enn 500 kr, og du finner dem i de mest vanligste kjedebutikkene.Hva syntes du om slike innlegg?

3 kommentarer

daydreamersdiary

02.10.2014 kl.17:28

med studentøkonomi med hele 81 kr i pluss hver måned (uten regnet med mat, så egentlig ganske i minus), er ikke acne og michael kors øverst på handlelisten min heller akkurat. digget alle plaggene ovenfor og tror jammen meg at jeg skal kjøpe noen av plaggene fra monki! elsker den butikken! :) likte innlegget ditt!

Sunniva

02.10.2014 kl.17:31

synes det er kjempebra, dette har jo faktisk de fleste råd til ♥ Utrolig mye fint, likte spesielt den grå kjolen fra bik bok!

Åse B. Oftedal

02.10.2014 kl.18:07

Mye fint!

Skriv en ny kommentar

hits