DIY; Nail statement
I går prøvde jeg noe heelt nytt, som egentlig burde være utrolig stilig. For noen uker siden bestillte jeg disse pynte-naglene for neglene, helt uvitende om hvordan jeg skulle feste dem. I går prøvde jeg å sette dem på mens neglelakken enda var våt, og la et strøk med topcoat over. Jeg tok bildene rett etterpå, som er grunnen til at neglelakken utenfor neglene ikke er fjernet, hehe. Festet gjorde ikke susen, og de falt av i dag.

I dag kom jeg på tanken om at øyenvippe-lim muligens kan fungere, og tror jeg vil gå til innkjøp av dette da. Slike små pynte detaljer på neglene kan se utrolig stiligt ut, etter min mening. Jeg satt dem på plass med en pinsett, ettersom hendene mine er alt for ustødige. Ser for meg store flekker uten neglelakk, fordi jeg ikke karer å plassere naglene rett, haha. 

Personlig elsker jeg neglelakker i alle regnbuens farger, og kan ærlig si at jeg ikke selv har peiling på hvor mange jeg egentlig har. Dilemmaet er bare at jeg bruker de samme fargene hele tiden, fordi jeg har hele tiden min "favorittfarge". Tenk at kun en liten pyntedetalj på neglene egentlig kan gjøre en enorm forandring på neglene, det er jo så lite, men alikevell stort. Håper på at noen av dere har erfaring, eller peiling på hvordan man kan feste slike.

Vet du hvordan jeg kan få naglene til å sitte skikkelig på?

4 kommentarer

Liv Judit

30.09.2014 kl.20:35

Så stilig! prøv med litt makeup lim trur nok det vil gjøre susen :)

Lilli

30.09.2014 kl.21:21

Fint :)

02.12.2014 kl.20:37

Hei! Jeg driver en del med neglelakk og slet med dette selv. Jeg fant ut at det finnes en egen lim til nagler og stæsj til neglene. Dette selges i hvert fall på Vita, der jeg kjøper min. Denne fungerer veldig fint. Hvis ikke kan en også bruke superlim :)

Pia Vinningland

02.12.2014 kl.20:44

Anonym: åå tusen takk! Etter dette forsøket la jeg egentlig hele greia på hylla, tusen takk for tips :)

Skriv en ny kommentar

hits