En hatt, 5 antrekk

Herlige søndager er til for å bli inspirert. Selv elsker jeg å lese andre blogger, å bli inspirert. I innlegg hvor ett plagg blir presentert i flere antrekk, finner jeg størst inspirasjon. Jeg pleier også å få mange gode tilbakemeldinger på slike innlegg jeg lager selv, så nå har jeg laget nok ett "ett plagg, fem antrekk" innlegg. I dag skal jeg vise dere måter å bruke en hatt i flere antrekk, fordi jeg personlig har blitt helt forelsket i hatt. 
casual fall

 Dette antrekket er ganske enkelt, avslappet og trendy. Selv kunne jeg enkelt gått i dette, hver eneste dag. Æsj, men det ser utrolig pent og behagelig ut. Jeg elsker å bruke bare duse og mørke toner i ett antrekk. Skoene er dessuten råkule, jeg må absolutt kjøpe noen slike.

cutie

Dette antrekket er mer romantisk, søtt og pent. Om høsten elsker jeg å pakke meg inn i grovstrikkede cardigans, med en søt kjole og tynne strømper til. Hatten i dette antrekket blir bare prikken over i`en. Har forresten fått skikkelig sansen for vesker med gull/sølvlenker på, det er bare noe ved det som griper meg helt.

 Untitled #191

Dette antrekket er veldig classy, men spretter alikevell. Jeg elsker å kombinere ellers kjedelige farger, med en som glittrer opp hele antrekket. De beige skoene får også beina tine til å se lenger ut, noe som i de fleste tilfeller bare er et stort pluss. Hvem vil vel ikke ha lange bein? eller vertfall en illusjon av det. Klokken her var også helt nydelig, og jeg skal selv prøve å finne den når jeg reiser til London.

Untitled #192
Dette antrekket passer meg helt perfekt om høsten. Shorts, striper, farge og hatt. Enkelt, men utrolig stilig sammtidig.Antrekket er i seg selv egentlig ganske kjedelig og basic, men skoene, hatten og kåpen gjør at det skiller seg ut i folkemengden. Skoene var for meg ved første øyekast, ikke pene i kombinasjon med kåpen. Jeg studerte dem litt mer og de kan virke litt maskuline, men kåpen blender dette ut. Derfor føler jeg at de kan lett kombineres sammen.

 

Untitled #193

Det siste antrekket er veldig typisk meg. Jeg er utrolig glad i maxiskjørt og ballerina sko, og bruker det hele året. Syntes det er så utrolig pent i kombinasjon med en hatt, og fargene passer rett inn med høstfargene.

Hvilket antrekk likte du best?

5 kommentarer

Regineaf

21.09.2014 kl.18:42

Så utrolig kule antrekk! Supre og inspirerende tips :) Ha en kjempefin kveld!

hanneelizabeth

21.09.2014 kl.18:43

Utrolig fine antrekk alle sammen :) Likte nr 4 best tror jeg

Iselin Renée

21.09.2014 kl.21:47

Veldig fine antrekk :)

connie rossing

21.09.2014 kl.23:03

åh, så fine antrekk!

ibenhelene

29.09.2014 kl.20:46

Hmm vanskelig å velge, men 1 og 4 var veldig fine hvertfall! Flink du er :-)

Skriv en ny kommentar

hits