DIY; Homemade french manicure


Nå har jeg endelig fått lagd det innlegget jeg selv har mast på å få ut. Latskapen min har irritert meg så mye, at i dag måtte jeg bare få det gjennomført. I dette innlegget skal jeg vise dere hvordan jeg lager fransk manikyr på meg selv, uten at det ser helt fjollete ut. Jeg er proffisjonell på å ødelegge neglelakken når jeg lakker, men med denne teknikken klarer jeg det. Jeg har egentlig alltid syntes det var kjedelig å lakke neglene, uansett hvor pent det blir. Men, denne metoden finner jeg faktisk litt spennende.

Når man lakker neglene med denne hvite kanten på spissen, er det vanskelig å få linja helt bein. Med mindre du er superstødig i både høyrearmen, OG venstrearmen. Noe som for meg, er helt fysisk umulig. Jeg bestemte meg for at dette måtte jeg finne en løsning på, uten å måtte gå til en neglesalong. Jeg gidder ikke å betale for å fikse neglene mine, når jeg selv ødelegger det med en gang uansett. Det blir bare å kaste penger ut av vinduet.  


På bildet over ser du hvilken neglelakk jeg bruker, i riktig rekkefølge. Pleier å variere med hvilken jeg begynner med av nr 1. og nr 2., alt kommer ann på hvor tydelig/utydelig jeg ønsker at den hvite linjen skal være. Den første er en lyst farge som skal dekke hele neglen, den andre er den hvite linja. 

Her har jeg først lakket neglene med den første neglelakken. Så bør du vente 10-20 minutter. Eller, i det minste til den har stivnet skikkelig. På bildet ser du at jeg har tatt teip på neglene? Vi vil ikke at den skal dra av det første neglelakklaget, når vi skal dra teipen av. Når du tar på teip, justerer du selv hvor stort område du ønsker at den hvite tuppen skal dekke. Alt er opp til deg selv på det området. Når du har festet den, er det bare til å lakke tuppene utenfor teipen. Kommer det overflødig neglelakk utenfor, er det bare til å fjerne det med neglelakkfjerner når det er tørket. Husk å ikke fjerne teipen før den hvite tuppen er tørket skikkelig.


Her er sluttressultatet! Her har jeg bare tatt et lag av den tredje neglelakken, for å få en litt naturlig rosafarge over neglene, med litt skinn i selvfølgelig. Over der igjen, tok jeg top-coat, for å få et bedre ressultat som varer lenger. Så lett var det, og jeg er ganske sikker på at du kan få til akkuratt det samme. Leg har litt hvitt igjen på tommelen på bildet ser jeg nå, og linjene var ikke riktig justert etter hverandre, men øving gir en mester. Jeg har ikke like lange negler på hver finger, ettersom jeg desperat forsøker å spare til litt lenger, og justerer derfor hvitfargen etter lengden på hver enkel negl. Det er bare til å prøve seg frem selv.

Har du noen negle-tips?

Én kommentar

Cecilia Catharina

01.09.2014 kl.23:05

Så utrolig fint! Jeg virkelig elsker neglelakkene til OPI :D

Skriv en ny kommentar

hits