Elendige tider, med herlige tiltak

Hallelujah for lange late dager. Har nå gått over en hel uke på skolen, og kjente allerede at det hadde vært godt med en skikkelig lat dag, med junkfood. Jeg kunne ikke huske sist jeg spiste kebab, så daa jeg gikk forbi kebabshappa på vei hjem fra skolen, var fristelsen uimotståelig. For å toppe det hele, ruller "keeping up with the kardashians" på tv-skjermen. Lykke!

Vi tok portrettbilder på skolen i dag, og jeg kan helt ærlig si at fotografen ikke var av det beste slaget. Det var det ikke bare jeg som mente heller. Bildene han valgte ut av folk, var ikke pene i det hele tatt. Selvfølgelig, teknikken hadde han på plass. Men, de aller fleste bildene han valgte ut av folk, så ikke ut i måneskinn. Har bare lyst å rive meg i håret, og skrike. Jeg ser både dum og ufokusert på bildet som kommer i årboka. Han valgte ut det styggeste, av alle. For å toppe det hele hadde han ett helt elendig utsnitt på bildet.

Nå må jeg slutte å klage. Kommer ingen vei av å klage her på bloggen uansett. Bildet er tatt og valgt, og det er ingenting jeg kan gjøre med det. Nå skal jeg bare glemme det grusome bildet, og leve videre. Haha, det er et bilde, ikke noe som går ut på liv og død.

Hva gjør du i dag?

3 kommentarer

josefine Tangnes

26.08.2014 kl.17:29

nam kebab er så godt!

Ida

26.08.2014 kl.19:45

Jeg har hatt utedag på høgskolen i dag, og nå slapper jeg bare av resten av kvelden :)

Rikke :)

27.08.2014 kl.10:32

Junkfood er så digg noen ganger! :) Men er jo fordi man spiser det så sjeldent, derfor det er så digg :)

Jeg har fri i dag, så tar det helt med ro :)

Skriv en ny kommentar

hits