Mistet biletten min til landstreffet for russ i Stavanger

I dag stresset jeg virkelig etter skolen. Først måtte jeg hente lillebror på SFO, for å så skynte meg hjem og bestille biletter til russetreffet i Stavanger. Satt klar i 20 minutter før bilettsalget åpnet. Jeg var fast bestemt på at bilett, det skal jeg ha. Stressnivået var høyt, og hendene mine var helt skjelvne. Jeg fikk biletten jeg ville ha, og hadde ingen anelse om at alt kom til å gå galt. Da jeg kom til betalingen, kom det opp at chrome ikke støtter den verisjonen av JAVA, som man må ha for å kunne bruke BankID. Jeg mistet biletten min. Alt håp var virkelig ute for meg. Jeg hadde ingen anelse om hva jeg skulle gjøre nå, billettene var jo allerede utsolgt. Jeg prøvde alt, men bankID til mobil, lå til min store sorg nede i det øyeblikket.

Jeg refreshet, refreshet mer, og og refreshet mange ganger. Plutselig kom det opp at det var flere ledige av den jeg ville ha, fordi andre ikke hadde rukket å bestille i tide. Dagen min så endelig lysere ut. Denne gangen brukte jeg Firefox, og betalingen gikk gjennom. Endelig hadde jeg billeten, og det var virkelig en utrolig stor glede og lettelse. Hadde jeg ikke fått billett, er jeg ikke sikker på om jeg hadde ønsket å være russ i det hele tatt. Landstreffet er den store tingen jeg har sett frem til. Heldigvis, gikk alt fint til sist. Etter ulykke, kom heldigvis litt lykke for meg også.

Er du russ i år?

5 kommentarer

Silje Orre Olsen

20.08.2014 kl.19:41

Åh så bra du fikset det!! Jeg er russ neste år, det skal bli sååå bra :-D

Ida

20.08.2014 kl.19:48

Jeg var russ i 2013 :-)

byAnne

20.08.2014 kl.20:43

Så bra :) Er russ i år, men skal bare på Tryvann og Tusenfryd. Blir litt langt å reise uten buss.

Ingrid

21.08.2014 kl.10:06

Så bra at det ordnet seg :)

Silje

25.08.2014 kl.13:35

Bra deg fikset seg :) om en ikke får tak i billetter er det alltid en hel del folk som selger billetten sin på til salgs sider på Facebook rett før :) håper du får en fin russetid!

Skriv en ny kommentar

hits