News

Det er ganske lenge siden jeg lagde ett slikt innlegg nå, med tanke på hvor mye jeg har kjøpt. Har glemt en del på bildene, men det får da bare være. Har samlet alt på tre bilder, så blir det ikke så masse å bla gjennom. Hater selv å bla gjennom en og en ting på hvert bilde på andre blogger, så da gjør jeg det lettere og samler det i en kategori på hvert bilde. Skjønnhetsprodukter, klær og teknologisk. Enkelt og greit.
Jeg er heelt avhengig av denne selvbruningen, og har brukt den i flere år nå. Så lenge jeg bruker den riktig, og er nøyaktig med smøringen, så får jeg aldri skjolder. Hender jeg slurver, men da må jeg ta i mot straffen selv, hehe. Neglelakkene er et manikyrsett fra OPI, som jeg fikk Sander til å kjøpe i tax-free for meg. Elsker french-manicure, så er utrolig gøy å lakke neglene med slik! Kan lage ett innlegg om hvordan senere, om det er interesse. Hårkuren kjøpte jeg, fordi jeg trengte ny. Jeg er fast bruker av Lee Strafford, men denne gangen prøvde jeg en annen enn den jeg vanligvis bruker. 

Buksa er ei helt vanlig dongeribukse fra MAC, som er det eneste buksemerket jeg går med. Jeg hater å gå med bukser, men denne kan jeg leve med. Den er så myk og god, att man knapt merker at det er ei trang dongeribukse. Skjerfet planla jeg å kjøpe i fjor, men det ble utsolgt med en gang. Da jeg så det på butikken, måtte jeg kjøpe det. Ble utrooolig glad for at jeg gjorde det, fordi nå er det utsolgt igjen. Populær farge, jepp ja. Veska er fra Kreta, men i skinn. Så den har kvalitet. Den er ikke en fake-jalla jalla veske, noe jeg personlig syntes er litt harry. Det er ikke vanskelig å se om ei veske er kopi-design, for å si det slik.. 


Her er litt av hvert av det jeg handlet på Ebay, selv om alt ikke har kommet enda. Var akkuratt i postkassen, å der lå det 2 ting til fra Ebay. Orker ikke å ta nye bilder bare pga det. Chess fikk også endelig ut fingen, og sendt meg en iphone uten defekt. Var på tide. Var utrolig trist å leve uten iphone. Aple-hekta, der har du meg.

Noe du også har?

Én kommentar

Ida

19.08.2014 kl.19:25

Mye fint :)

Skriv en ny kommentar

hits