Problemer med prioriteringerDet ville vært naturlig for meg og starte dette blogginnlegget med "ny start, nye muligheter". Men, det skal jeg ikke, ikke i år vertfall. Selvfølgelig, det er et nytt skoleår, med mange nye og forhåpentligvis store muligheter. Men jeg skal ikke drømme for mye, det er trossalt mitt siste år på videregående skole. Jeg må ta skolen mer serriøst enn noen gang. Skolefokus er virkelig skrudd på, og jeg tror at jeg er klar for de fleste utfordringer dette året har å by på.

Den siste uken har fraværet fra bloggen preget meg også. Dårlig samvittighet over latskapen min, den følelsen var virkelig til stede hver eneste dag. Noen ganger sier virkelig alt bare stop, og så legger dårlige vaner seg til. Jeg ble utrolig lei av å forsøke å blogge på det elendige internettet i Kreta, og ga bare helt opp. Uten å si ifra her. Da jeg kom hjem, hadde uvanen uten blogging lagt seg til rette. Jeg orket bare ikke. Dumme meg.

Nå som jeg har tatt meg selv i nakkeskinnet, er jeg på plass igjen. Jeg begynte denne bloggen for å forbedre skriveferdighetene mine og utvikle meg. Slik skal jeg fortsette. Så langt har bloggen bare ført til utallige gode hendelser, og jeg gikk fra 3/4 i norsk, til 5/6. Jeg har utviklet meg helt ekstremt, både med tanke på kreativitet, åpenhet og ikke minst i klesveien. Noe så fantastisk som en egen blogg, vil jeg derfor aldri kunne gi slipp på. Det å være blogger har vært nyttig meg på de mest utenkelige måter, som utenforstående sikkert ikke kan forstå. Nå er jeg klar for en "ny start" (upsi, ble vel et slikt innlegg alikevell). Nå skal jeg inspirere og utvikle meg videre med denne bloggen, og det skal skje hver eneste dag.

I dag skal jeg bruke litt tid på å lage en plan over bloggen. Skrive ned nye ideer, refreshe noen av de gamle, ta bilder og så videre. Jeg elsker å blogge, dele bilder og tekster. Derfor er det viktig å sparke seg selv i rumpa en gang i blandt, og bare bestemme seg for å gjøre ting skikkelig igjen. På samme linje som jeg må ta skolen serriøst, skal jeg også for min egen del ta bloggen like serriøs. Ser for meg mange som sitter og himler med øynene nå, og tenker på hvor lite spennende som skjer i livet mitt, siden jeg setter blogging så høyt. Jeg ønsker bare å ha et eget sted for å utrykke meg selv, så blogg er noe jeg prioriterer fordi jeg selv syntes det er en god metode å gjøre det på.

Hva er livsnødvendig for deg for å komme gjennom en dag?

Én kommentar

Urte

18.08.2014 kl.17:30

Hei, jeg har nettopp skrevet et innlegg på bloggen min om religion. Det jeg skriver er noe svært få snakker om, men noe vi rett og slett må skape en revolusjon på. For slik kan det ikke være. Det hadde betydd mye for meg om du hadde lest innlegget. Det er noe vi må formidle, det er noe vi må skjønne og det er noe vi må stå for. Jeg er selv kun 14 år, men allerede nå er jeg lei av å sitte stille. Vi må tørre å gå imot strømmen og vi må skjønne at det er noe vi absolutt må gjøre for å klare å utvikle et bedre samfunn. Vær så snill, les innlegget og spre dette. Ikke bare for deg selv, men for alle menneskene på jorden som ikke får lov til å tro på det de egentlig tror på.

Ha en herlig kveld videre. :)

Skriv en ny kommentar

hits