Et opprør mot retusjering

Colbie Caillat har gjort alt rett ved å lage denne sangen, og videoen for å forsterke budskapet. Hun var lei av å bli photoshoppet, og det å få følelsen av og ikke være god nok. Tror de fleste av oss kjenner seg igjen i dette, vi er lei av å se retusjerte bilder overalt. Bilder som øker nivået for hva som er akseptert som pent. Sangen er nydelig, og videoen er perfekt.

For min del så minsker artikkler, blader og reklamer troverdigheten når de retusjerer modellene sine. Hvordan kan vi tro på at personen snakker sant? når han eller hun må gjøre bildet av seg selv "falskt". Er ikke historien like uekte da? Og, hvordan kan vi tro på at et produkt virkelig fungerer, når de må retusjere modellene sine? Vi får jo ikke sett hvordan produktet hvirkelig er, bare hvordan det ser ut med litt photoshop i bildet. For eksempel en fundation, maskara eller hvilket som helst annet sminkeprodukt. Modellene er retusjerte, vi får aldri se det virkelige ressultatet. 

Colbie Caillat har nå gjort opprør mot dette. Utrolig godt gjort, det og kjempe for alle andre. Vi ser alle pene ut slik som vi er, sminke er virkelig ikke nødvendig. Vi alle bruker det, og det er helt greit. Men vi kan alle ta en pause en dag å to, og bare la huden puste litt. Det skal ikke være en skam, eller flaut å gå uten. Du er den du er, og det skal være godt nok.

 Hva er dine tanker om videoen?

2 kommentarer

Ingrid

20.07.2014 kl.19:08

Synes både sangen og videoen er veldig bra :)

Oda Høyland Hansen

20.07.2014 kl.19:49

Elsker denne sangen! Å jeg er så enige med deg her! synes det er så dumt at de skal retusjere for at de skal bli "perfekte"... Helt feil i mine øyne!

Skriv en ny kommentar

hits