You wont get a fairytale without a fightTil tider kan livet virke helt bunn i bøtta. Alt er dritt, og ingenting går din vei. Du klarer ikke å se lyset i fremtiden, og du vet ikke helt hvor du skal gjøre av deg. Denne følelsen kan jeg, og jeg tror mange andre også kan kjenne seg igjen i.

Lyset på den andre siden virker helt fjernt. Alt går sånn passe dårlig. Denne følelsen får jeg ofte når jeg begynner å gå lei av skolen, som skjer sånn ca. hvert år rundt april-mai ish. Går en ting galt, går virkelig alt annet på tryne også. For å toppe det hele, så er jeg utrolig klønete. Så små ulykker er jeg innom hver dag. Har nok ting gått galt på en dag, kan det være nok at jeg dunker foten i dørkarmen. Til tider kan jeg være irritert resten av dagen da. Da får jeg bare nok. Jeg gir helt opp, og orker ikke å kjempe mot humøret lenger.

Selv om ting går galt, så føler vi også stadig et press. Dette er også galt. Vi går hele tiden rundt med et press på oss. Et press om å være god nok, pen nok, og gi gode nok presteringer. Vi må gjøre det bra nok, ellers duger man ikke. Det er virkelig en kamp om å holde seg oppegående hele tiden. Til tider kunne jeg like så vært laget av stein, fordi vi bør jo for all del ikke vise til andre at noe er galt. Går vi rundt og er sure, så kommer de irriterende spørsmålene ? Hvorfor er du så sur da?

Livet er en stor og enslig kamp. En kamp mot seg selv, og en kamp mot samfunnet. Når de lyse tidene kommer, kan alt virke som et eventyr. Helt til den ene dårlige dagen kommer. Heldigvis er det flere gode, enn dårlige dager. For de fleste av oss, håper jeg. Vi fortjener alle å leve i et eventyr uten bekymringer, stress og uroligheter. Hvor så lite galt skjer, at dunket i foten bare blir småpytt. Så lenge vi kjemper mot disse dårlige dagene, og kommer oss gjennom de, så er det et positivt eventyr i enden av tunellen. For oss alle.

For å fokusere på det positive, hva gjør din dag bedre?

3 kommentarer

Saragu // kommenterer tilbake

08.07.2014 kl.13:11

fint bilde!

Thea

08.07.2014 kl.16:20

Åh, fint skrevet, og viktig å tenke på! :-) Gode venner, små overraskelser og mennesker som smiler gjør dagene mine bedre :-)

Ingrid

09.07.2014 kl.11:53

Så fint bilde! Jeg starter hver dag med et smil og positive tanker :)

Skriv en ny kommentar

hits