Dyr uten hjem, kjærlighet og trygghet

Filmen under må være en av de tristeste jeg noen gang har sett. Det er ikke ofte jeg griner av film, men denne var bare helt ufattelig trist. Jeg har alltid vært en dyrevenn, og har alltid hatt et stort hjerte for dyr. Jeg kan sitte å google "søte dyr" i flere timer, å har lyst å ta alle med meg hjem.

Får så utrolig vondt inni meg når jeg ser dyr så alene og ensome som i filmen under. De har et liv dem også, og er faktisk like mye verdt som et menneske. Spessielt trist når jeg er i utlandet, og ikke kan sette meg ned med dem å klappe dem. Når jeg er ute og reiser er det utrolig mange forlatte hunder og katter i gatene. Helt siden jeg var liten har jeg spurt mamma og pappa om å få ta dem med hjem, noe jeg selvfølgelig ikke har fått lov til. 

Alle dyr fortjener å ha et hjem som gir den kjærlighet, mat og et varmt og trygt sted å sove. Alle dyr fortjener et godt og verdig liv, hvor det finnes folk som bryr seg. De som har hjerte til å forlate dyrene sine, eller kaste dem på gaten, er bare umenneskelige. Se for deg et liv der det var du som ble kastet på gata av de du bryr deg mest om, grusomt. Tenk å bry seg så lite om et annet vesen, og at dem ikke lever med en grusomt dårlig samvittighet. Samvittigheten min hadde vært helt uutholdelig om jeg hadde gjort noe slik.

Det finnes mange mennesker som bryr seg og gjør mye bra for våre dyr, men det finnes også de egoistiske som ikke gjør det. Jeg er vertfall glad for at min samvittighet er ren. Nå il jeg bare si at jeg anbefaler å se videoen, selv om jeg selv endte opp med mange tårer. 

Nå henter jeg vertfall lille Lotta-jenta mi, nå er jeg så traumatisert med dårlig samvittighet for hunden i filmen, at Lotta skal få sove i sengen min i natt.

Hvordan er ditt forhold til dyr?

Én kommentar

RikkeTherese95

15.05.2014 kl.01:10

Huff vil ikke se videoen en gang, da kommer jeg sikkert til og gråte i flere dager, er så svakt for sånt med dyr huff!!!

Skriv en ny kommentar

hits