Back from London


Heisann alle søtinger. Jeg kom hjem fra London på torsdag, men har ikke hatt helse til å blogge eller ta bilder siden da. Hjem i kofferten fra London dro jeg nemelig med meg halsbetennelse og bihulebetennelse sammen med en god dose feber. Høres ikke det godt ut? nei. Det å ikke kunne puste gjennom nesen fordi den er full av gørr, og ikke gjennom munnen fordi det gjør vondt er en uhyggelig problemstilling hvor et vanskelig og smertefult valg må tas. 

Heldigvis tok ikke disse sykdommene mef før hjemreisen, som var en lettelse. Jeg har hatt en ufattelig super tur, hvor alle som reiste sammen bare har blitt bedre venner. Jeg har shoppet mye,  jeg har også spist god og mindre-god mat, og sist men ikke minst hatt en uforglemmelig reise. Alt jeg ser frem til nå er bryllup i Frankrike og muligens Hellas til sommeren. Jeg er virkelig mye på reisefot dette året, og jeg er glad for at jeg er så heldig. 

Har du reist i år?

2 kommentarer

wa2wo.blogg.no

04.05.2014 kl.23:09

Oi så utrolig kjipt at du er blitt syk! Kjempeflaks at du iallefall ikke ble syk før du skulle hjem! :) Selv har jeg bare vært noen turer til Oslo så langt i år, men tror det kanskje blir noen turer utenlands i år. Må bare rett å slett ta det som det kommer :) Nydelig bilde av deg også vennen :)

Ida

05.05.2014 kl.11:56

Har vært i Oslo på konsert og Dublin, og skal til London i sommer og Oslo igjen til høsten på konsert :)

Skriv en ny kommentar

hits