How to style; denim jacket

Ettersom jeg selv er utrolig glad i mine denimjakker, har jeg i anledningen laget en liten "guide" for hvordan jeg ville stylet en denimjakke til alle årstidene. Selv bruker jeg mine året rundt.
wintert

Dette antrekket pleier jeg selv å bruke ganske mye om vinteren. Det er varmt, og i tilleg komfortabelt. Om vinteren er jeg ikke særlig glad i å kle meg pent, eller kle meg i noe annet enn hettegenser generelt. Derfor passer en fin denimjakke perfekt til (nesten) alle antrekk! Solbrillene er for å ikke bli snøblind, eller ødelege sminken pga vind, snø eller regn. Genialt. Er det utrolig kaldt ute, kan en grå hettejakke mellon denimjakken og skjorten holde på varmen.

 

summert

Om våren kan dette være et alternativ til sessongens bruk av denimjakke. Jeg elsker å kombinere denimjakker med denne typen brunfarger på tilbehøret, og spessielt med en pen blomsterkjole. Her kan også skjørt være et alternativ, og selvfølgelig en tynn strømpebukse. Om du vil legge til en annen farge på antrekket, kan en fin skjorte under denimjakken gi det lille ekstra. 

 

summert
For meg er dette det ultimate sommerantrekk. Jeg elsker å gå med skjørt, til noen søte balerinasko. En oversized denimjakke vil være lett å ta av og på i sommervarmen, uten å ødelegge håret. Gjerne med en søt blomsterkrans, som de selger i så og si alle kjedebutikker nå. Selv liker jeg å lage blomsterkransen selv, blir mer personlig og unik da. Om sommeren kan dette antrekket også se perfekt ut med en søt shorts til, alt etter hva du føler for å bruke. 

 

fallt

Om høsten ville jeg gjerne hatt en strikkegenser til et stort skjerf under denimjakken. Ikke så tykk genser, ettersom det ikke er helt vinter enda. Noen store solbriller kan også komme til god nytte om det er sol en dag. En skjorte knyttet rundt livet, eller oppå genseren kan også se ganske pent ut, syntes jeg. 

 

Vil du ha flere slike innlegg?

3 kommentarer

Prinsessen

15.04.2014 kl.11:52

WOW så vakre antrekk! likte det nederste best! og jaaaa! flere slike innlegg. ELsker bloggen din

Ha en heeerliig påske fine deg!

Masse klemmer fra Prinsessen. blogg.no <3

ingabrandvik

15.04.2014 kl.11:53

Digger alle antrekkene, JA til sonne innlegg:)

Tanja Höglund Pettersen

15.04.2014 kl.13:05

Åh kjempe fine antrekk!

Takk for tips tips til hva jeg kan bruke denim jakker til :-)

Skriv en ny kommentar

hits